Sportszemle — 2014/08/08 at 06:30

Sportszemle 2014.08.08.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Pénteken kezd amerikai hódításba a magyar bunyós

A hibátlan mérlegű (14-0-0, 13 KO/TKO) 18 esztendős budapesti versenyző június közepén kötött három éves szerződést az egyik ismert amerikai promóciós irodával, a DiBella Entertainmenttel, így jöhetett létre az első tengerentúli küzdelme, melynek során a nagyközépsúlyú (76,2 kg) tehetség a Puerto Ricó-i származású Jason Escalerával (14-2-1; 12 KO/TKO) méri össze erejét.

Nyíregyházán új alapokra helyezik a futballakadémiai rendszert

A tehetségek megtalálását, megtartását és a lehető legtöbb saját nevelésű futballista felnőtt csapatba építését célozza az az új típusú együttműködés, amelyet az NB I.-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus FC és az utánpótlás-neveléssel foglalkozó Nyírsuli Kft. vezetői kötöttek

MLSZ: Kiselejtezzük a pedagógiailag alkalmatlan edzőket – Csányi

Megújítják az edzőképzést a labdarúgó utánpótlás-nevelésben, és kiselejtezik a pedagógiailag alkalmatlan edzőket – írja csütörtöki cikkében a Világgazdaság. Csányi Sándor szerint a 6-14 év közöttiek eddig nem kaptak megfelelő képzést „Ki fogjuk selejtezni azokat a gyerekekkel foglalkozó edzőket, akik a szakmai és a pedagógiai kettős követelményeknek nem tesznek eleget” – nyilatkozta a Világgazdaságnak a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnöke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A stadionokat is megtölti a jégkorong az NHL-ben

A Winter Classic után az NHL nyilvánosságra hozott egy újabb kültéri helyszínt, ahol alapszakasz mérkőzést rendeznek a 2014-15-ös szezonban.

Close