labdarúgás, Sportszponzoráció — 2014/08/08 at 11:50

Minden eddiginél élethűbb lesz az angol foci a FIFA 15-ben

by

A 2018-19-es szezon végéig meghosszabbította együttműködését az EA Sports az angol Premier League labdarúgó bajnoksággal. Az új szponzori szerződés a gólvonal technológiára is kiterjed.

A friss megállapodásnak köszönhetően az EA Sports sokkal nagyobb részletességgel térképezheti fel a Premier League-ben szereplő csapatok labdarúgóit, stadionjait és közvetítéseit, amely minden eddiginél autentikusabb és realisztikusabb élményt biztosít a számítógépes játék szerelmeseinek.

FIFA15 Premier League

Az alábbi extrák teszik egyedivé a Premier League szereplését a FIFA 15-ben:

  • Labdarúgók – Az EA Sports csapata mind a 20 Premier League klubot meglátogatta és a legújabb 3D szkennelési technológiával több, mint 200 labdarúgó jellemző vonásait digitalizálta.
  • Stadionok – valamennyi stadion valósághű a játékban, még a LED hirdetőtáblák is.
  • Közvetítések – minden grafikus elem az igazi közvetítések hangulatát adja vissza: a csapatok összeállításának bemutatásától kezdve, a gólszerzők és a játékidő jelzésén át a statisztikákig.
  • Audió kommentárok – Az atmoszférát az előző szezon során a különböző szituációkban – gól, kihagyott helyzet, mérkőzés lefújása, a fanatikusok biztatása – rögzített szurkolói reakciók teszik teljessé.
  • Gólbíró rendszer – a FIFA 15-ben és a Premier League legújabb szezonjában egyszerre debütál a gólbíró rendszer. A visszajátszások a televíziós közvetítésekben megszokott módon történnek.

Érdekesség, hogy az EA Sports egy különálló megállapodással az angol játékvezetőket is szponzorálja a Professional Game Match Officials Limiteden [PGMOL] keresztül. A szervezet a játékvezetők edzési és képzési lehetőségeinek fejlesztését biztosítja s szintén a 2018-19-es szezon végéig tartó szerződésből.

FIFA15 Gerrard

Forrás: news.ea.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2014.08.08.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close