Sportszemle — 2014/08/07 at 06:30

Sportszemle 2014.08.07.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Mi minden hiányzik a magyar futballból?

A hazánkban megrendezett U19-es Eb alatt találkoztunk a Lech Poznan játékosmegfigyelőjével, a korábban Lovrencsics Gergőt és Artjoms Rudnevset is felfedező Andrzej Darával, akivel részletesen beszélgettünk a magyar és a lengyel futball különbözőségeiről. Arról, mennyiben gondolkodik másképp egy lengyel élklub a futballpiacról, a tehetségek felépítéséről, mint a magyar csapatok többsége.

Kapitány kontra élklubok – diplomatikus kitérő

Hazai rendezésű Eb-re készül a válogatott, a klubok érdekeit viszont nem hagyhatja figyelmen kívül a kapitány (Fotó: Szabó Miklós) „A magyar kézilabdának a mindenkori válogatott szereplése a legfontosabb, és a Ferencváros mindent elkövet, hogy segítse a nemzeti csapat munkáját.

Most már tényleg átússzák a Balatont

Kétszeri halasztás után szombaton megrendezik Zamárdi és Tihany között az I love Balaton 2x elnevezésű Balaton-átúszást. A szervezők szerdai tájékoztatása szerint a meteorológiai előrejelzés alapján ezúttal nem lesz akadálya a versenynek: napos, nyugodt idő várható és 30 Celsius-fokos hőmérséklet

Tenisz: Európa-bajnok lett az U16-os lánycsapat!

A magyar válogatott sikerével ért véget az U16-os lány csapat Európa-bajnokság, miután a döntőben a Stollár Fanny, Gálfi Dalma összetételű egység legyőzte Franciaországot. Az U16-os magyar válogatott sikerével ért véget a csapat Európa-bajnokság A csapat Európa-bajnokságok történetében ez a harmadik magyar arany, 1988-ban a lány U14-es, 2010-ben pedig a fiú U18-as csapat ért el végső sikert – tudatta a teniszszövetség.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Költséghatékony vendéglátásra törekszik a Middlesbrough

Specialistát bízott meg a Middlesbrough labdarúgó klub, hogy a magas színvonal megtartása mellett csökkentse a szakmai stáb, a szurkolók és...

Close