Sportszemle — 2014/08/06 at 06:30

Sportszemle 2014.08.06.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


F1: íme a világ legdrágább stiklije

Bernie Ecclestone ellen korrupció vádjával Münchenben indított perben a védelem, az ügyészség és a bíróság is megállapodott, 100 millió dollár megfizetése ellenében meg kell szüntetni az eljárást.

A Hitler-speed győzött, vagy eladták Puskásék a vb-döntőt?

A magyar futballválogatott története során kétszer játszott világbajnoki döntőt, de mindkétszer elbukta azt. Az 1938-as, olaszoktól elszenvedett 4:2-es vereséget mindenki elfogadta, de az 1954-es kudarc megemészthetetlenné vált. Hogy kaphatott ki a Puskás-féle Aranycsapat a németektől? Ha mindkét csapat tiszta eszközökkel élt volna, akkor természetesen sehogy – mondanánk igazi szurkolóként.

Már női szakág is van Dávid Kornél akadémiáján

Olyan akadémia felépítése a cél, amely az országban egyedülálló lehet – mondta Dávid Kornél a nevét viselő kosárlabda-intézmény keddi, székesfehérvári sajtótájékoztatóján, amelyen bejelentették, hogy női szakággal bővült az akadémia.

Női kézi: a Tüskecsarnokban játszhatja a Fradi a BL-meccseit

A Ferencváros női kézilabdacsapata kedden sajtótájékoztatót tartott, amelyen elhangzott, hogy a selejtezősorozat sikeres abszolválása esetén a Tüskecsarnokban játssza Bajnokok Ligája-csoportmérkőzéseit a magyar együttes. A hírről Elek Gábor, a Fradi vezetőedzője számolt be. A Tüskecsarnok adhat otthont a Ferencváros hazai Bajnokok Ligája-meccseinek A bajnoki ezüstérmes FTC szeptember végén a legrangosabb európai kupasorozat selejtezőjében érdekelt.

Mérhetetlen nagylelkűség a skót támadótól

Négy szezonbérletet ajánlott fel a helyi munkaügyi központ számára Steven Naismith, az angol Everton labdarúgócsapatának támadója.

Hadüzenet egy lábtörés miatt

A kosárlabda-világbajnokságra készülő NBA-sztár, Paul George horrorsérülése után fellázadhat az NBA a világbajnokságok, olimpiák ellen – a klubvezetők egyszerűen féltik agyonfizetett, rengeteg pénzt hozó sztárjaikat. Az egész még Michael Jordanékkel kezdődött. Más sportágakban kompenzáció jár, ha valaki nem a klubjánál sérül meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Az amerikai egyetemi sportokkal még a zselét is el lehet adni

Sör és chips? Egy kis kreativitással ennél sokkal többet is ki lehet hozni az egyetemi sportok szponzorációjából! Ott van például...

Close