labdarúgás, Sportgazdaság — 2014/08/06 at 11:50

Költséghatékony vendéglátásra törekszik a Middlesbrough

by

Specialistát bízott meg a Middlesbrough labdarúgó klub, hogy a magas színvonal megtartása mellett csökkentse a szakmai stáb, a szurkolók és a VIP vendégek étkeztetésével kapcsolatos kiadásait.

A Pelican Procurement Services az angol másodosztályban [Championship] szereplő egyesület működésének átvilágításával kezdte, amely kiterjedt a Riverside stadionra és Rockliffe Park edzőközpontra is. Az első lépések biztatóak: már a felmérés eredményeire támaszkodó első intézkedések bevezetésével sikerült 10 százalékos költségcsökkentést elérni.

Middlesbrough stadion bejárat

„A klubunk évente átlagosan 25 hazai mérkőzést rendez, amely minden alkalommal 16 ezer szurkoló étellel és itallal való ellátását, valamint további 700 adag főétel felszolgálását jelenti a VIP vendégeknek fenntartott részeken” – mondta Mark Ellis, a Middlesbrough ügyvezető igazgatója.

Middlesbrough hospitality

„A szakácsaink változatos menüket állítanak össze a különböző eseményekre. Ugyanakkor úgy éreztem, hogy itt az ideje szakemberek segítségének igénybevételére, nemcsak az étkeztetéssel kapcsolatos kiadások lefaragása miatt, hanem azért is, hogy csökkentsük a szakácsok beszerzéssel és adminisztrációval töltött idejét”  – tette hozzá Ellis.

Pelican Procurement Services
“Több érv szólt a Pelican mellett: a megtakarítási javaslataik világosak voltak, ezekre támaszkodva a következő 12 hónapban szeretnénk még legalább 12 százalékkal lejjebb vinni a vonatkozó kiadásainkat, ezen kívül egyszerű és átlátható feltételeket ajánlottak, valamint a szakácsainkat is a kifogástalan minőségű készlettel látják el a megfelelő időben” – fejezte be a nyilatkozatát a klub ügyvezetője.

Forrás: mfc.co.uk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2014.08.06.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close