Sportszemle — 2014/07/31 at 06:30

Sportszemle 2014.07.31.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Az államnak kellene beszállni a fociklubokba?

Muszbek Mihály az elmúlt hét közepén tette közzé 2014-es Sportközgazdasági Nagyító című jelentését, amely a magyar labdarúgás élvonalának 2013. évi átfogó pénzügyi és szervezeti átvilágítását tartalmazza és mivel a szerző szereti a labdarúgást, lehetséges irányokat, megoldási javaslatokat is tartalmaz a sportág piaci alapú fejlődése érdekében..

49 órányi gyötrelem át az Alpokon

2011 után egy magyar csapatnak, az ultramaratonista Lőrincz Olivér, Medgyessy Gergely, Zenyik Róbert-triónak sikerült teljesítenie először szintidőn belül a Traversée nevű erőpróbát. Az Alpok hegyei között kanyargó, Chamonix és Briancon között 203 kilométeres távot 49 óra 5 perc 40 másodperc futották le.

Pénz az autogrammért? A Bayern dühös

A Bayern München holnap az USA-ba utazik. A játékosok egy new yorki Adidas üzletben autogramm kiosztására hivatalosak. Egyetlen autogrammért 75 dollárt, azaz 55 eurót kell fizetniük az ellátogató szurkolóknak. Aki az említett összegben vásárol, egy karszalagot kap, és kizárólag erre írhatnak alá a Bayern sztárjai. A játékosok a saját magukat ábrázoló képekre sem oszthatnak ki aláírást. Erről a Bayern természetesen nem tudott, a reakció viszont nem maradt el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2014.07.30.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close