Sportszemle — 2014/07/29 at 06:30

Sportszemle 2014.07.29.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Ingyenmeccs lesz az új FTC-stadion főpróbája

Lipcsei, Dragóner és Kovács Zoli is játszik azon a Fradi-Újpest öregfiúk meccsen, amelyen az új FTC-stadiont teszik próbára, mielőtt a Chelsea-t is vendégül látnák. Az erről szóló sajtótájékoztatón a vénás beléptetőrendszerről is szó esett.

F1: „Az idény legszebb versenye Budapesten volt” – sajtóvisszhang –

Daniel Ricciardót és Fernando Alonsót hősként ünneplik, Sebastian Vettelért aggódnak, a Mercedesen belüli párharcban pedig további zűröket látnak a külföldi lapok a Magyar Nagydíj után. „Bátraké a szerencse: ez a mondás az őrületes magyar futamon is bebizonyosodott” AUSZTRÁLIASydney Morning Herald: A vb-menők között káoszt okozott a vizes budapesti pálya, Ricciardo ezt kihasználva megszerezte második futamgyőzelmét.

Atlétikai ob péntektől Székesfehérváron

Péntektől vasárnapig Székesfehérváron, a Bregyó-közi Regionális Atlétikai Centrumban rendezik meg a 119. atlétikai magyar bajnokságot. Az esemény hétfői sajtótájékoztatóján Gyulai Miklós, a Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) elnöke hangsúlyozta, hogy 2007 után lesz ismét ob Székesfehérváron. Hozzátette: a magyar atlétika legfontosabb versenye lesz a hétvégén, amelyre 290 férfi és 255 női egyéni nevezés érkezett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Kommunikációban is csődöt mondott az U19-es válogatott

A napokban zajlik Magyarországon az U19-es Labdarúgó Európa Bajnokság. A magyar csapat eddig finoman szólva sem teljesít jól, a szurkolók...

Close