Sportszemle — 2014/07/24 at 10:08

Sportszemle 2014.07.24.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Csillagászati jegyárakkal készül a szövetség a hazai Eb-re

A szövetség úgy megsarcoltatja a szurkolókat, mint még soha. A december 7-21-ig tartó tornát négy városban rendezik majd: Győrben, Debrecenben, Budapesten, Varasdon és Eszéken. A magyar válogatott, amely rendezőként selejtezők nélkül tagja a mezőnynek, a győri csoportba kapott besorolást Spanyolországgal, Oroszországgal és Lengyelországgal. Debrecenben Norvégia, Dánia, Románia és Ukrajna küzd meg egymással.

Gólvonal-technológia lesz az FTC-nél

A szövetség honlapja szerint a testület tagjai hozzájárultak ahhoz, hogy a világbajnokságon alkalmazott rendszert használják a Groupama Arénában, amelyben Magyarországon elsőként – a legmodernebb technika segíti majd a játékvezetőket annak megítélésében, hogy a labda áthaladt-e a gólvonalon.

A sportszövetségek is megérzik a költségvetési zárolást

A múlt héten bejelentett 110 milliárd forintos költségvetési zárolás részeként az év második felében összességében hozzávetőleg 2,7 milliárd forintos támogatáshoz nem jut hozzá tizenhat kiemelt sportág szövetsége

203 kilométeres brutális futásnak vág neki 3 magyar az Alpokban

Jövő hétfőn rajtol el három magyar terepfutó Chamonix-ből, hogy Brianconba érkezve teljesítsék a 203 kilométeres Traversée-t. Az Alpokban kanyargó útvonal brutális, 13 ezer méter szintemelkedést kell teljesíteni. 2011-ben egy francia csapatnak sikerül végigmennie, majd idén meghirdették, hogy bárki megpróbálkozhat vele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2014.07.23.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close