Sportszemle — 2014/07/17 at 06:30

Sportszemle 2014.07.17.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Remek női futballtornát szervez a Fradi

Péntektől vasárnapig a Ferencváros rangos nemzetközi női labdarúgótornát rendez Women’s Soccer Cup néven. Az esemény szerdai sajtótájékoztatóján kiderült, hogy a bajnoki bronzérmes zöld-fehéreken kívül még az ezüstérmes Astra képviseli a magyarokat a hatcsapatos viadalon, emellett két osztrák együttes, a Neulengbach és a St.Pölten vesz részt a tornán, illetve a cseh Slavia Praha és a szlovén Pomurje.

Szurkolói központ épül látványmedencével az vízilabda Eb hajrájára

Látványmedencével és óriáskivetítővel felszerelt szurkolói központot létesítenek a Március 15. téren a vízilabda Eb utolsó négy napján. Látványmedencével és óriáskivetítővel felszerelt szurkolói központ várja az érdeklődőket a vízilabda Európa-bajnokság utolsó négy napján a Duna partján, a Március 15. téren, ahonnan egy alkalmi Telesport stúdióból olimpiai bajnok pólósok kommentálják majd a mérkőzéseket.

Ne dőlj be a kamujóslatoknak! Így buktatták le a FIFA-t…

Egy twitterező “bebizonyította”, mennyire korrupt a FIFA: előre kiírta a döntő főbb kulcsmomentumait – írja az Urbanlegends.hu, városi legendákat kutató népszerű internetes oldal. A győztest, a gólszerzőt és a hosszabbítást is megmondta. De vajon hogyan csinálta? Vigyázat, kamu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Manchester United: mezgyártó ennyit még nem fizetett futball klubnak

Az adidas rekord összegért váltja a Nike-t a Manchester United öltöztetésében.

Close