Sportszemle — 2014/07/16 at 06:30

Sportszemle 2014.07.16.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Kézilabda: páros Szuperkupa-meccset terveznek Veszprémben

Az érintett négy klub beleegyezett, így elhárult az akadálya annak, hogy megrendezzék augusztus 31-én Veszprémben a kézilabdázók dupla Szuperkupáját: ezen a férficsapatok közül az MKB-MVM Veszprém a Pick Szegeddel, női fronton a Győri Audi ETO KC az FTC-Rail Cargo Hungáriával találkozik.

Két maratont futott hét meccsen, ki az?

Tartalmas infografikába szedtük össze a világbajnokság legérdekesebb és legfontosabb számait, gólokat, lapokat, nézőszámot, költségeket, és nem hagyhattuk ki a vb legkitartóbb futballistáját sem. Ki ne szeretne magyaroknak szurkolni? Mindenki. De kiért szorítsunk? A bundázó, pénzéhes futballistáinknak, a mindig balhézó huligánjainknak, a politikusainknak, akik képtelenek önmérsékletre?

A hatba kerülés a cél az U19-es Eb-n

A legjobb hatba kerülés a magyar válogatott célja a szombaton kezdődő U19-es Európa-bajnokságon Mészöly Géza szövetségi edző szerint. A szakvezető elmondta, hogy ennek elérése azért lenne fontos, mert akkor a csapat kvalifikálná magát a 2015-ös új-zélandi U20-as világbajnokságra, de igazán elégedett akkor lenne, ha továbbjutna csoportjából – azaz elődöntőt játszhatna – az együttese.

Babos Tímea jövőre győzni szeretne Wimbledonban

Jövőre szeretné felülmúlni az idei, párosban szerzett második helyet a wimbledoni bajnokságon Babos Tímea, akinek a személyében 1986 óta először vívott magyar teniszező Grand Slam-döntőt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A futball-vb döntő újabb rekordot hozott a közösségi médiában

Korábban már írtunk róla, hogy a labdarúgó világbajnokság a Facebookon és a Twitteren is minden eddiginél több interakciót váltott ki...

Close