Sportszemle — 2014/07/15 at 06:30

Sportszemle 2014.07.15.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Foci vb 2014: Blog: A mohó Blatter és a mohó FIFA

Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Thury Gábor. A Nemzeti Sport főmunkatársa ezúttal a vasárnap este befejeződött labdarúgó-világbajnokságról írja le véleményét. „Számos végletekig kizsigerelt játékos próbálta hadba szólítani maradék erőtartalékait a vb-re, láttuk mennyire sikerült. Messi a csoportmeccsekhez képest is elmaradt saját képességeitől az egyenes kieséses szakaszban, fizikailag és mentálisan is tompa volt.

Csúcs: évi 100 millió euróért adidasos a MU

A Manchester United rekordot jelentő 750 millió fontos, 940 millió eurós, azaz több mint 291 milliárd forintos szerződést kötött az Adidasszal, amelynek értelmében a német sportszergyártó cég a 2015/16-os idénytől, vagyis egy év múlva kezdi öltöztetni a csapatot .

Az FIA versenyigazgatója szerint a pilóták imádni fogják az orosz pályát

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) versenyigazgatója, Charlie Whiting úgy véli, a szocsi olimpiai parkban épített Forma-1-es pálya igencsak népszerű lesz a pilóták körében. A brit szakember szerint Oroszország egy elsőrangú létesítménnyel debütál a királykategóriában.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Rekord bevételnek örülhet a Green Bay Packers

A labdarúgó klubok gazdasági életébe már többször bepillantást nyerhettünk, ezúttal azonban egy igazi csemegével szolgálhatunk a számok szerelmeseinek: az NFL...

Close