Sportszemle — 2014/07/14 at 06:30

Sportszemle 2014.07.14.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Kozák Danuta 500 m-en is nyert, plusz két párosarany

Kozák Danuta NK-1 500 m-en (olimpiai versenyszám) is Európa-bajnoki címet nyert Brandenburgban, miként a Lakatos Zsanett, Takács Kincső alkotta női kenu, valamint a Szabó Gabriella és Csipes Tamara kajakpáros 500 m-en és Medveczky Erika 5000 méteren. Ezzel a magyarok már nyolc aranyéremnél járnak a kontinensviadalon, és nem mellékesen még van öt ezüstünk is.

Letették a Soproni Darazsak Akadémia alapkövét

Letették a Soproni Darazsak Akadémiai Oktatóközpont alapkövét pénteken; az 550 millió forintból jövő nyárra az MKB Aréna mögé emelendő épület 1800 négyzetméterrel toldja közel másfélszeresére a kosaras komplexum területét, befogadóképességét pedig 1800-ról 3200 fősre bővíti.

Lábbal sem ügyetlen Görbicz Anita

A Telekom meghívásának eleget téve szombaton a Balaton Soundon vendégeskedett Görbicz Anita. a Győri Audi ETO kétszeres Bajnokok Ligája győztes kézilabdázója, férjének, Vincze Ottónak a társaságában, aki a profi labdarúgó pályafutását 2008-ban a Ferencváros játékosaként fejezte be.

MTK: négy klub, amelynek nemet mondott László Csaba

László Csaba a litván szövetségi kapitányi poszt mellett négy külföldi klub vezetőedzői ajánlatát is visszautasította, mielőtt a labdarúgó NB I-ben szereplő MTK Budapest nemzetközi játékosmegfigyelő rendszerének igazgatója lett. László Csaba az MTK játékosmegfigyelője lett.

Lábtoll-labda-Eb: a vegyes párost is Magyarország nyerte

A nagyakanizsai Kunics Réka és az újszászi Tóth Gábor nyerte Pustkow-Osiedle-ben a 6. lábtoll-labda Európa-bajnokságon a vegyes párost. Kunicsnak ez volt a harmadik bajnoki címe a tornán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A 2014-es labdarúgó-vb közvetítésének néhány jogkérdése

Az eddigiek alapján minden idők egyik legjobb, leggólgazdagabb világbajnokságát élvezhetjük. A játék mellett jogi szempontból érdekes az is, hogy milyen...

Close