Sportszemle — 2014/07/11 at 06:30

Sportszemle 2014.07.11.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


FTC: Vasúti étkezőkocsit neveztek el Albert Flóriánról

Albert Flóriánnak, az egyetlen magyar aranylabdás futballista nevét viseli az a vasúti étkezőkocsi, amelyet ünnepélyes keretek között avattak fel csütörtökön a Nyugati pályaudvar királyi vágányán.

Amerikába igazolt egy magyar boksztehetség

Nemesapáti Norbert hároméves szerződést kötött két amerikai promóciós irodával, azaz már most kiderült, hogy az augusztusi, nevadai profiboksz-mérkőzése nem egyszeri kirándulás lesz.

Katinka nem versenyezhet a férfiakkal

Nagy szám lett volna, de mivel a szabály az szabály, Hosszú Katinka nem „állhat be” a férfi 400-as vegyes úszók közé a jövő szerdán kezdődő debreceni országos bajnokságon, de még így is ő lesz az egyik legtöbb rajtot „bevállaló” induló az utolsó EB válogató rangos mezőnyben.

Videó: lányok labdával – „Ne éljük túl, hanem éljük meg!”

A magyar női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Merész András szerint az Európa-bajnokság a lányok mellett a stábnak is nagy kihívás lesz. A válogatott Hollandiával, Görögországgal és Nagy-Britanniával szerepel egy csoportban. A hollandokat különösen jól ismerik a lányok, ugyanis június elején együtt táboroztak Dunaújvárosban.

Újra halasztják a 32. Balaton-átúszást

A várhatóan kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt a szervezők újra elhalasztják a szombatra tervezett 32. Balaton-átúszást a Révfülöp és Balatonboglár közötti 5200 méteres távon. A meteorológiai előrejelzés alapján a hétvégén a Balaton térségében változékony idő, erős szél és legfeljebb 21 fokos vízhőmérséklet várható, ezért döntöttek úgy – a balatoni vízi-rendészet vezetőjének véleménye alapján -, hogy most szombaton sem tartják meg az eseményt. Az új időpontot jövő szombatra tűzték ki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A Twitteren is rekordot döntött a futball-vb!

A Brazília - Németország mérkőzésen nem csak a gólok számát tekintve született csúcs, hanem a Twitteren is. A mikroblog oldalon...

Close