Sportszemle — 2014/07/09 at 06:30

Sportszemle 2014.07.09.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A svájci kéziakadémián tanít a magyar válogatott kapus

Egyéves szerződést kötött a Kadetten Schaffhausen férfi kézilabdacsapatával Puljezevics Nenad, az 50-szeres szerb és 45-szörös magyar válogatott kapus nemcsak a klubnál, de a svájci kézilabda-akadémián is edzőként dolgozik majd.

Vízilabda-Eb: a körülményekre nem lehet panasz

A 800 millió forintos beruházás keretében felújított sportlétesítmény korszerüsítse során figyeltek a Magyar Vízilabda Szövetség kéréseire is: a meccsekre érkező szurkolókat új lelátó, a játékosokat új öltöző várja. Ezenfelül megtörtént a medencék fugázása, kifestették az öltözőket, sikerült rendbe tenni a főépület mindkét szintjén a napozóteraszokat, tökéletesítették a világítást és a hangosítást, a kamerarendszert pedig kicserélték.

Illegális jegyeladás miatt őrizetbe vették egy FIFA-cég igazgatóját a focivébén

Őrizetbe vették hétfőn Rio de Janeiróban a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség egyik alvállalkozó cégcsoportjának igazgatóját egy illegális jegyértékesítési ügyben indított nyomozás keretében, írja az MTI. Ray Whelant, a Match Hospitality igazgatóját a Copacabana Palace Hotelben fogták el, amelyben a FIFA vezetői – köztük Sepp Blatter elnök – laknak a vb idején.

Még a Német Nagydíj előtt betiltják a Mercedes egyik csodafegyverének használatát?

Még a Német Nagydíj előtt betilthatják az FRIC felfüggesztést, miután a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) emberei hosszas vizsgálatok után megkérdőjelezték annak szabályosságát – tudta meg az Autosport. Sokak szerint ez a rendszer a Mercedes előnyének egyik fő forrása.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2014.07.08.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close