Sportszemle — 2014/07/04 at 06:30

Sportszemle 2014.07.04.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


DVSC-Teva-Olympique Lyon!

Az új Nagyerdei Stadion ad otthont a magyar bajnok és az európai topcsapat Olympique Lyon összecsapásának. A mérkőzés a világbajnokság elődöntőivel összehangolva, július 5-én szombaton 20 órakor kezdődik. A Hollandia-Costa Rica és Argentína-Belgium mérkőzések a helyszínen óriáskivetítőn megtekinthetők, ezzel igazi futballünnepé változtatva a szombatot! Jegyek már 1000 forinttól megvásárolhatók a nagyerdeistadion.hu oldalon!

Újabb világsztár indul a Gyulai emlékversenyen

A férfi hét- és tízpróbában utóbbi években egyeduralkodó amerikai Ashton Eaton is rajthoz áll kedden, a székesfehérvári Gyulai István Memorial-Atlétikai Magyar Nagydíjon. A szervezők tájékoztatása szerint a londoni olimpia, illetve a tavalyi moszkvai szabadtéri világbajnokság aranyérmese idén 110 és 400 gáton szerepel leginkább, s Magyarországon a rövidebbik távon rajtol.

Hazaadás – Marosi Gergely: A favela másik oldala: Brazília Svájca csak két óra Riótól

A Novo Rio autóbusz-állomás különösen lehangoló környezetében nem is gondolja az ember, hogy két órán belül olyan tájra téved, mely leginkább egy gazdag alpesi üdülővárosra hasonlít.

Rekordmezőny lesz a fehérvári öttusa-Eb-n

Rekordnagyságú mezőny, 23 ország 56 férfi és 50 női versenyzőjének indulása várható július 10-15-én a székesfehérvári Bericap öttusa-Európa-bajnokságon. A magyar versenyzőktől a felkészülés közben bekövetkezett sérülések és betegségek ellenére egy aranyérmet mindenképp várnak a sportági vezetők.

Nézzetek be az IBM közösségi média központjába Wimbledonban!

Az IBM Championship alkalmazásához a Social Media Command Centre biztosítja a muníciót Wimbledonban. Megmutatjuk, mi zajlik a színfalak mögött!

Szász Kitti nem találkozott Messivel

A freestyle foci magyar világbajnoka csalódott, amiért nem tudott kedvenc játékosa közelébe kerülni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Az idén is lesznek ingyenes utazásra jogosító kedvezmények a Magyar F1 Nagydíjra

A Hungaroring Sport Zrt. állami vállalatokkal együttműködve az idén is megrendezi azt az akciót, amelyben ingyenes utazásra jogosító kedvezményes belépőket...

Close