Sportszemle — 2014/07/03 at 06:30

Sportszemle 2014.07.03.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A magyar tenisz fényes jövőképe

Könnyen előfordulhat, hogy néhány éven belül új Taróczy Balázsok vagy Temesvári Andreák jelennek meg hazánk teniszpályáin. A sportágban beindult fejlesztéseknek köszönhetően új, szebb, fényesebb jövő vár azokra, akik ebben a sportban képzelik el életüket.

Szellempálya várta volna a világsztárokat

Brazíliavárosnak odaítélték a MotoGP egyik idei futamát, majd elvették tőlük a borzalmas állapotok miatt. Megnéztük a focistadion árnyékában lévő, mindenki által Nelson Piquet pályaként ismert létesítményt. Arra jutottunk: ez valóban nem Rossiéknak való vidék. Még.

22 év után ismét női pilóta a Forma-1-ben

Susie Wolff a hétvégi Brit Nagydíj első szabadedzésén mutatkozik be.

Hivatalos: Groupama Aréna lesz a Fradi-pálya

A Groupama Garancia Biztosító hét évre szóló szerződést kötött a Ferencváros új stadionját üzemeltető Lagardére Unlimited Stadium Solutions Kft.-vel, így a nemrég felépült létesítmény hivatalos neve Groupama Aréna lesz.

Keresztbe is tehet a Facebook a foci-vb-nek

Facebook-sztárrá váló futballisták, speciális vb-alkalmazások és funkciók, érdekesebbnél-érdekesebb sportolói tweetek, több millió szurkolói állapotfrissítés, megosztott mémek, képek, videók és kommentek – így néz ki a világbajnokság a közösségi médiában. Mindez azonban – hangozzék bármilyen furcsán is – akár veszélyekkel is járhat a játékosokra nézve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Rekordot döntött a futball-vb a Facebookon

A Brazíliában zajló labdarúgó világbajnokság lett a közösségi oldal történelmében a felhasználók által legtöbbet említett esemény.

Close