Sportszemle — 2014/07/01 at 06:30

Sportszemle 2014.07.01.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Hazaadás Marosi Gergely: „Látod azt a rohadt sok üres helyet?! Ez a FIFA szégyene!”

Óriási mexikói drukkerhaddal néztem a vb legnagyobb szurkolói zónájában a holland-mexikói nyolcaddöntőt, amely során nem a játékvezető okozta a legnagyobb háborgást, hanem a lelátón látható üres székek.

Lviv nem rendez téli olimpiát 2022-ben

Visszavonta a 2022-es téli olimpiára benyújtott pályázatát az ukrajnai Lviv (Lemberg). A város már a harmadik kandidáló, amely visszalépett a versenytől, írja az MTI. A pályázati vezetők azt mondták, az országban uralkodó, elhúzódó politikai és biztonsági válság miatt döntöttek így, remélik, hogy a 2026-os játékokra újra jelentkezhetnek.

Mégis lesz új öltöző és WC a margitszigeti futókörnél

Összesen harmincmillió forint többletforrást biztosít a főváros a margitszigeti futókör rekonstrukciójára, így jut pénz az öltözők és vécék felújítására is. A Fővárosi Közgyűlés hétfői ülésére eredetileg benyújtott előterjesztés szerint a tavaly elkészített költségbecslések alapján a pénz kevésnek bizonyult, az engedélyokiratban foglalt feladatok kivitelezése 350 millió forintból nem megvalósítható.

Virágból készült kupával tiszteleg a vb-nek Debrecen

A FIFA Világkupa három méter magas, 1,5 méter átmérőjű, 24 kilogramm szalmarózsából készült másával tiszteleg Debrecen a brazíliai labdarúgó-világbajnokság előtt, a trófeát hétfő délután helyezték el a város főterén. Pajna Zoltán, Debrecen alpolgármestere szerint a virágból elkészített kupát meglepetésnek szánták a futballszerető debrecenieknek és a városba látogató turistáknak.

Schumachert senki nem fotózhatja le a betegágyán

Még a dolgozók mobiltelefonját is elveszik munkakezdés előtt abban a lausanne-i kórházban, ahol Michael Schumacher lábadozik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2014.06.30.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close