Sportszemle — 2014/06/26 at 06:30

Sportszemle 2014.06.26.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Vezérszurkolókat keresnek a vízilabda-Eb-reA magyar vízilabda-válogatott minden Európa-bajnoki mérkőzésére belépőjegyet kap az a hét fanatikus drukker, akik megnyerik a július 14-27-e között megrendezésre kerülő Eb vezérszurkolói csapata címet.

Embedly Powered

via Origo
FTC: Mourinho csapata, a Chelsea jön a stadionavatóra – hivatalosNéhány hete a Nemzeti Sport Online adta hírül, hogy a Ferencváros megállapodott a Chelsea-vel, José Mourinho csapata érkezik az augusztusi stadionavatóra. Értesülésünket ma megerősítette a Ferencváros hivatalos honlapja.

Embedly Powered

Négyezer méteren lopták el a hegymászó cipőjétHelikopterrel vittek le a Mont Blancról a völgybe egy hegyi túrázót, akinek szőrén-szálán eltűnt a cipője.

Embedly Powered

via Hir24
Kim Collins a Gyulai István MemorialonIsmét Magyarországra látogat a 100 méter tavalyi győztese, a közönség egyik nagy kedvence, a világbajnoki címmel is rendelkező atléta, Kim Collins. A valósággal elnyűhetetlen sprinter, aki feltette hazáját, Saint Kitts és Nevist a sportvilág térképére, az idén is kitűnő formában van. Remekül szerepel a nagy nemzetközi versenyeken, így joggal számíthatunk arra, hogy ezúttal is megörvendezteti a magyar szurkolókat.

Embedly Powered

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Andre Agassi: OPEN

Nyitott, mint egy könyv, a saját könyve: ez Andre Agassi, minden idők egyik legjobb amerikai férfi teniszezője, nyolcszoros Grand Slam...

Close