Sportszemle — 2014/06/25 at 09:13

Sportszemle 2014.06.25.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Női kézilabda: megvan a Győr új csarnokának neveHivatalosan bejelentették, hogy Audi Aréna Győr lesz a Győri Audi ETO KC új, öt hónap múlva elkészülő multifunkciós csarnokának neve. A szerződést ma írták alá a győri Bokrétaünnep keretében, és a megállapodás szerint a novemberben átadandó létesítmény 10 éven keresztül viseli majd a névadó szponzor nevét.

Embedly Powered

60 ezer frankért árulják Schumacher orvosi papírjaitSabine Kehm hétfőn közölte, hogy a média több képviselőjének is felkínálták Michael Schumacher orvosi papírjait, de nem tudni, hogy ezek valódi dokumentumok-e vagy hamisítványok. A csaknem félévi kórházi ápolás után Svájcban lábadozó hétszeres világbajnok Forma-1-es pilóta menedzsere szerint mindössze annyi biztos, hogy Schumacher kartonját ellopták. A rendőrség már nyomoz az ügyben.

Embedly Powered

via Mno
Air Sanyi bemutatta a könyvétAz Ulpius-ház gyors egymásutánban két sportkönyvvel is jelentkezett, hiszen nemrég dobták piacra Széles Sándor úszóedző önéletrajzi kötetét is. Most itt egy újabb, a magyar labdarúgás emblematikus alakjának, Torghelle Sándornak a könyve. Sanyi nem akart könyvet írni, hiszen 32 évesen nem szokás, de már tavaly is megkeresték az ötlettel, s aztán végül áldását adta a dologra.

Embedly Powered

via Hir24
Az adidasnak bejött a világbajnokságA német sportszergyártó szerint a sporteseménynek köszönhetően a vállalat történetében először fog előfordulni, hogy egy év alatt 2 milliárd eurót érnek el a futballhoz kötődő termékek eladásaival.

Embedly Powered

Ötvenhárom magyar utazhat NankingbaJelen állás szerint 53 magyar sportoló – köztük 45 egyéni induló – vehet részt az augusztus közepén kezdődő nankingi ifjúsági olimpián. Nagy Zsigmond csapatvezető, a Magyar Olimpiai Bizottság nemzetközi igazgatója közölte, a magyar lehet az egyik legnépesebb csapat Kínában.

Embedly Powered

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A szurkolók bevonásával vadászik szponzorra a Belkin

A Belkin profi kerékpáros csapat a sportéletben szokatlan módon igyekszik a szponzorkeresési tevékenységét támogatni: crowd fundingon [közösségi finanszírozás] keresztül mutatná...

Close