Sportszemle — 2014/06/24 at 09:55

Sportszemle 2014.06.24.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A franciák mentik Európa becsületétSpanyolország kudarcát már hét okban részleteztük, azóta új fejlemény csak annyi van, hogy Vicente del Bosque kapitány akár maradhat is a helyén, nemcsak az érdemeire való tekintettel, hanem mert jobbat és tapasztaltabbat nem könnyű találni az országban, és ilyen futballkultúrában külföldről mégsem érkezhet senki.

Embedly Powered

Férfi kézi BL: a Veszprém az első, a Szeged a negyedik kalapban Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) elkészítette a pénteki Bajnokok Ligája-sorsolás kalapbeosztását, amely szerint az MKB-MVM Veszprém az első, a Pick Szeged a negyedik kalapba került. A Veszprém és a Szeged biztosan elkerüli egymást A selejtezőcsoportok sorsolására június 26-án 14 órától kerül sor, a főtábláéra egy nappal később 18 órától.

Embedly Powered

Biometrikusan azonosíthatják a szurkolókat a magyar stadionokban 111 igen szavazattal, 48 nem ellenében elfogadta a parlament azt a fideszes módosítót, mely szerint a sportrendezvény-szervezőknek – ha beléptető rendszert alkalmaznak – joguk lesz a 14 évesnél idősebb nézők képmásából, ujj- vagy vénalenyomatából, illetve íriszképéből készített úgynevezett biometrikus sablon alapján azonosítani a szurkolókat.

Embedly Powered

via Hvg
Balatoni fertőzés: Gyárfás Tamás bocsánatot kért Továbbra sem tudni, mitől fertőzödtek meg több százan szombaton, a balatonfüredi úszóeseményen. Másnap lett kellemetlen következménye a Balatonban úszásnak. Ahogy írtuk, nagyon sokan hányással, hasmenéssel, lázzal küzdve kerültek kórházba. A nyílt vízi Európa-kupa profi versenyzői, így Risztov Éva és Gyurta Gergely éppúgy, mint a Jövő Bajnokai, ők háromszázan úsztak a sport ünnepén.

Embedly Powered

via Hir24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Nem csak a játékosoknak fenékig tejfel az élet…

…hanem az edzőknek is! A brazíliai világbajnokság elsősorban a legjobb játékosokat, a legsikeresebb csapatokat veszi górcső alá, azonban nem szabad...

Close