Sportszemle — 2014/06/23 at 06:30

Sportszemle 2014.06.23.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Sötét jövő sejlik fel a magyar férfi-kézilabdázás előttNehéz a beismerés, de korszakváltásra kell készülni a hazai férfi-kézilabda válogatottnál. Császárék elbuktak a szlovének elleni vb-selejtezőn, ami azt jelenti, hogy még ha ki is jutnak az Eb-re, iszonyatosan nehéz út vezetne a riói olimpiára. A 30 éves átlagéletkorú keret nagy része amúgy is a nyári játékokig tervezett, ki tudja mit lépnek ebben a helyzetben. Mögöttük méretes űr tátong. Az elmúlt 10 évben egy kezünkön meg tudjuk számolni, hány klasszis került a felnőtt csapatba az utánpótlásból. A probléma okairól olyan korábbi csillagokat, neves hazai edzőket faggattunk, akik fiatalokkal foglalkoznak. Mocsai Lajos, Csoknyai István, Szabó Levente és Kovács Péter edzőképzési gondokról, morálról, bezárkózó magyar trénerekről és sorvasztó eredménycentrikusságról beszélt az MNO-nak.

Embedly Powered

via Mno
Magyar találmánnyal forradalmasítanák a focitKözösségi finanszírozással szeretné egy magyar startup forradalmasítani a labdarúgást. A Teqball-t két magyar, Borsányi Gábor és Huszár Viktor hozta létre, az asztali ping-pong foci megvalósulásához a jelek szerint jelenleg a pénzt igyekeznek összekalapozni.

Embedly Powered

via Hvg
Magyar zsákolást csodál EurópaHanga Ádám tavaly decemberben az ellenfél két játékosát is lebirkózva, egy kézzel óriásit zsákolt a Laboral Kutxa Lokomotiv Kuban elleni Euroliga-meccsén, akkorát, hogy az Euroleague.net oldal olvasói szerint a kategóriájában a magyar kosarasé volt a legszebb a szezonban. Hanga a voksok 29 százalékát gyűjtötte be, a második helyen a Panathinaikosz kosarasa, James Gist áll 25,6 százalékkal.

Embedly Powered

via Origo
Durva: az angolok buktáját nagyon megérzi a brit gazdaságLegalább 300 millió font (több mint 110 milliárd forint) kárt okozhat elmaradt bevételek formájában a brit gazdaságnak Anglia gyors kiesése a foci-vb-ről.

Embedly Powered

via Hir24
Érdi Mária győzelemre vitte új hajójátA Felix Promotion sportmenedzser-irodával együttműködő ifjú vitorlázó ezen a héten egy új hajó gazdája lett, amit azon melegében fel is avatott – rajthoz állt vele az elmúlt három napban, Balatonfüreden megrendezett Laser flottabajnokságon.

Embedly Powered

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ha már eleged van a vb-meccsekből a tévében, ilyen kütyü kell neked!

Legszívesebben kikapcsolnád az összes tévét, amin focimeccs megy? Csak egyetlen gombnyomás a dobozos üdítőnek álcázott szerkentyűn és minden képernyő elsötétül....

Close