Sportszemle — 2014/06/20 at 06:30

Sportszemle 2014.06.20.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Bojkottálják az új stadiont a Fradi-drukkerekNem hajlandók meccsre járni a Frerencváros szervezett szurkolói csoportjának tagjai, amíg élnek az új stadionban bevezetett szabályok. A biometrikus azonosítás tette be a kaput, szerintük így már nem lehet őszintén megélni a fanatizmust.

Embedly Powered

via Origo
Kézi-Eb: komoly feladatot kapunk a csoportkör utánA magyar női kézilabda válogatott a spanyol, orosz, lengyel triót kapta a decemberi, horvátokkal közös rendezésű Európa-bajnokság csoportkörében. Az érintettek így látják az esélyeket.

Embedly Powered

via Hir24
A gyönyörű úszónő véradásra buzdítja kortársaitKözel 13 ezer fiatal nyújtotta karját a 8. alkalommal megrendezett Országos Felsőoktatási Véradóversenyen, amelynek arca idén Jakabos Zsuzsa volt. A gyönyörű olimpikon kor- és sporttársait is arra biztatta, hogy vegyenek részt a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat kezdeményezésén, amely június 14-én, a Véradók Világnapján zárult.

Embedly Powered

U19-es Eb: Ausztria, Izrael és Portugália a három csoportellenfél2014-06-19 21:10:06 Csütörtökön este, Felcsúton, a Puskás Akadémia épületének aulájában elkészítették a július 19-én kezdődő magyarországi U19-es Európa-bajnokság csoportbeosztását. Az A csoportban Magyarország, Izrael, Ausztria és Portugália küzd a továbbjutásért, a B jelű négyesben Németország, Szerbia, Bulgária és Ukrajna kapott besorolást.

Embedly Powered

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2014.06.19.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close