labdarúgás, Sportmarketing — 2014/06/20 at 11:50

Ha már eleged van a vb-meccsekből a tévében, ilyen kütyü kell neked!

by

Legszívesebben kikapcsolnád az összes tévét, amin focimeccs megy? Csak egyetlen gombnyomás a dobozos üdítőnek álcázott szerkentyűn és minden képernyő elsötétül. Ezt látnod kell!

A labdarúgó világbajnokság mérkőzései szurkolók százmillióit szögezik a tévék elé világszerte. Persze olyanok is sokan vannak, akiket teljesen hidegen hagy a futball, és egyre nehezebben tolerálják a meccsdömpinget.

Canette Antifoot Orangina Miss O

Nincs ez másképp Franciaországban, ahol a vb-láztól negatív értelemben szenvedő – főleg hölgyek – segítségére sietett az Orangina Miss O üdítőmárka. La Canette AntiFoot néven ugyanis egy olyan szerkezetet alkottak, amelyik üdítős doboznak néz ki, de az aljába épített chipnek köszönhetően valójában egy minden tévét kikapcsoló távirányító. A kütyü hatósugara három méter, de egy zsúfolt sportbárban így is képes komoly meglepetéseket okozni.

A szerkentyű nem került bolti forgalomba, hanem az Orangina Facebook és Twitter oldalán lehet megnyerni. A kampány a Fred & Farid ügynökség munkáját dicséri.

La Canette Antifoot

Nem ez az első őrült kütyü az idei világbajnokság kapcsán. Vajon melyik fél jönne ki egy olyan párharcból, ahol a szurkoló egy minden tévét a focira kapcsoló vuvuzelával van felszerelve, az anti-szurkoló pedig az Orangina Miss O-val?

Forrás: lefigaro.fr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2014.06.20.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close