Sportszemle — 2014/06/18 at 06:30

Sportszemle 2014.06.18.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Bő egymilliárddal került többe a Fradi-stadionA korábban megkötött szerződésben még 13,488 milliárd forint szerepelt, de végül14,735 milliárd forintot fizetnek ki vállalkozási díjként – állítja a vg.hu.

Embedly Powered

via Hir24

2015 végére készül el a Nemzeti Kosárlabda AkadémiaA bontási munkálatokkal kezdődött meg a pécsi Nemzeti Kosárlabda Akadémia 1,9 milliárd forintos beruházása egy korábbi szennyvíztelep helyén, írja az MTI. Páva Zsolt, Pécs fideszes polgármestere azt mondta, a megyeszékhely déli városrészében legkésőbb jövő év végére készülhet el a Rátgéber László nevével jelzett intézmény.

Embedly Powered

Fukusimába is elvinnék az olimpiai lángot 2020-banA fukusimai kormányzó szeretné, ha a 2020-as tokiói olimpia váltófutása érintené a térséget, hogy a világ láthassa, milyen mértékben sikerült újjáépíteni a 2011-es katasztrófa után. Szato Juhej erről akkor beszélt, amikor találkozott a játékok szervezőbizottságának elnökével, Mori Josiro korábbi miniszterelnökkel. A térséget óriási földrengés rázta meg 2011. március 11-én, majd szökőár pusztított ott.

Embedly Powered

via Hvg

Furcsaságok a Német Nagydíj körülAz F1 kereskedelmi jogait birtokló Bernie Ecclestone és a nürburgi pálya tulajdonosa, Robertino Wild kedden állapodott meg arról, hogy a következő öt idényben a Nürburgringen lesz a futam. A Német Nagydíjra eddig éves váltásban a Nürburgringen és a Hockenheimringen került sor. Az idei versenyt július 20-án rendezik az utóbbi helyszínen.

Embedly Powered

via Hir24

Besic kérőit 2-3 millió euró alatt meg sem hallgatja az FTCKét-három millió eurós ajánlat alatt a Ferencváros “meg sem hallgatja” azokat a kérőket, akik szeretnék leigazolni Muhamed Besicet, a gárda bosnyák futballistáját. Erről Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója beszélt kedden a Digi Sport Reggeli Start című műsorában hozzátéve, hogy a válogatottjával jelenleg a brazíliai világbajnokságon szereplő játékos ügyével csak a torna után akarnak foglalkozni.

Embedly Powered

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A Google az ESPN videóit mutatja az amerikai keresőben

Az ESPN és a Google együttműködésének köszönhetően, a sportcsatorna videó tartalmai kiemelt helyen jelennek meg a találatok között, az Egyesült...

Close