Sportszemle — 2014/06/17 at 06:30

Sportszemle 2014.06.17.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A Barca is bukott utolsó 10 percet 6 góllalMocsai Lajost sem lehet felmenteni a kéziválogatott bukásáért, a ráeső felelősséget vállalja is, noha szerinte nem voltak edzői hibák, csak a sorozatos sérülésekre nem lehetett felkészülni. De ha egy csapat 32 gólt kap, a sorsdöntő második félidőben pedig 19-et, ott valami nem stimmel. Elemeztünk.

Embedly Powered

Felébredt a kómából Michael SchumacherA bajnok már nincs kómában, hosszú rehabilitációs folyamat áll előtte – írta Karin Giannone, a BBC újságírója, valamint a Fox News hivatalos Twitter-csatornája Schumacher ügynökére hivatkozva, amit immár az Eurosport oldala is megerősített.

Embedly Powered

via Hir24
Még egy magyar a WTCC-benMichelisz Norbert után Nagy Norbert személyében még egy magyar pilóta rajthoz áll a túraautó-világbajnokság, a WTCC következő futamán a belgiumi Spában. Az ETCC-ben versenyző Nagy Norbert egészen furcsa és kalandos módon jutott ehhez a lehetőséghez.

Embedly Powered

via Origo
Negyvenhét magyar cselgáncsozó indul a Budapest GP-nMivel a rendező ország súlycsoportonként akár négy versenyzőt is indíthat, a szokásosnál több, 47 magyar cselgáncsozó vesz részt hétvégén az első Budapest Grand Prix-n. Az 50 alkalommal megrendezett Hungária Kupát felváltó, 100 ezer dollár összdíjazású viadal hétfői sajtótájékoztatóján Marius L. Vizer, a nemzetközi szövetség (IJF) elnöke elmondta, a magyar dzsúdósok eredményessége és a tavalyi, budapesti Európa-bajnokság sikere egyaránt hozzájárult az olimpiai kvalifikációs esemény létrejöttéhez.

Embedly Powered

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2014.06.16.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close