Sportszemle — 2014/06/16 at 06:30

Sportszemle 2014.06.16.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Blatter az orosz maffiának adhatta a 2018-as orosz világbajnokságotA német Bild exkluzív képes beszámolót közölt egy 2005-ös moszkvai klubból, ahol eldőlhetett, hogy az oroszok kapják meg a 2018-as futball világbajnokságot. A képek tanúsága szerint a FIFA elnöke, Sepp Blatter Alimszan Tocstacsunovval a helyi Kína Klubban találkozott 2005 januárjában.

Embedly Powered

Sterbiknek nem jár a szerb életjáradékA Szerbiai Ifjúsági és Sportminisztérium úgy döntött, hogy a Veszprém egykori, a Vardar jelenlegi kézilabdakapusa, Sterbik Árpád nem jogosult az eredményei után őt megillető életjáradékra.

Embedly Powered

via Origo
Kovács Ágnest beiktatták az úszóhírességek csarnokának tagjai közéKovács Ágnes hivatalosan is bekerült a vizes sportok legkiválóbbjait tömörítő nemzetközi hírességek egyesült államokbeli csarnokába. A jubileumi, 50. beiktatási ünnepséget magyar idő szerint szombat este tartották a Fort Lauderdale-i Hall of Fame-ben, ahol az olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó két amerikai legendától, Janet Evanstól és Jason Lesaktól vehette át a beiktatást “igazoló” díjat.

Embedly Powered

A Ferrari kiszáll a Forma-1-ből?Néhány napja felröppentek a hírek, hogy a Ferrari kiszállna az F1-ből. A pletykák Luca di Montezemolo egy nyilatkozatán alapulnak. A Ferrari elnöke szerint a “Forma-1 nem működik”, és ezért a FIA-t teszi felelőssé.

Embedly Powered

via Hir24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ha csak a matek számít, akkor a spanyolok nyerik a vb-t

Gazdasági szempontok alapján a címvédő Spanyolország a legnagyobb esélyese a brazíliai labdarúgó-világbajnokságnak - mutatták ki egy szerdán ismertetett tanulmányban német...

Close