Sportszemle — 2014/06/13 at 06:30

Sportszemle 2014.06.13.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Toplista: melyik válogatotté a foci-vb legértékesebb kerete?Három európai válogatott, Németország, Spanyolország és Anglia rendelkezik a három legértékesebb kerettel a brazíliai világbajnokságon részt vevő nemzetek közül – derült ki a Lloyd’s és a Centre for Economics and Business Research közös kutatásából. Az elemzésből kiderül, mely válogatottak 23 fős kerete éri a legtöbbet és melyik csapatoké a legkevesebbet.

Embedly Powered

Az edzőnő válasza a kiboruló kajakos olimpiai bajnok Kökény RolandnakA hétvégén már be sem fejezte a kajakosok ezerméteres válogatóját az olimpiai bajnok Dombi Rudolf, Kökény Roland-páros, 850 méter után nem mentek teljes erőbedobással, mert érezték, nem tudnak nyerni. Edzőjük, Szilárdi Katalin döntött: nincs értelme, hogy együtt folytassák. Kökény Roland ezek után mondta el panaszáradatát, aminek lényege az volt, mindig is megtűrt embernek érezte magát az edzőnő csoportjában.

Embedly Powered

Azúrkékbe öltözött az olasz napilapNem csak a színe, de az ára is rendkívüli a mai kiadásnak: a megszokott 1,30 € helyett 1 €-ért kapható. Az egymillió példányban megjelent speciális szám minden eladott példánya után 10 eurocentet jótékonyságra fordít a szerkesztőség.

Embedly Powered

via Hir24
Újra Székesfehérvár ad otthont az öttusázóknak!2014. július 10-15. között a Bericap Öttusa Európa-bajnokság részvevői veszik birtokba a nemrégiben felújított székesfehérvári Bregyó-közi Sportcentrumot. ( Az atlétikai csarnokokon túl a futópályát is újjávarázsolták a jelentős állami támogatásnak köszönhetően. Így csupán az úszás lesz külön helyszínen, a Csitáry G. Emil Uszodában, ami szintén közel van a Bregyó-közi létesítményekhez.

Embedly Powered

Focivébé okostelefonon: iOS-en, Androidon, Windows Phone-onMinden operációs rendszerre, okostelefonra és táblagépre elérhető a közmédia legújabb alkalmazása. A szurkolók – Magyarország határain belül – bármikor, bárhonnan visszanézhetik a meccseket. Élőben közvetíti a csütörtökön kezdődő világbajnokság hatvannégy meccsét az M1 és az M2, és a Kossuth rádió is kiemelten tudósít az eseményről.

Embedly Powered

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Futball-vb: soha ennyi pénzt nem osztott még szét a FIFA

Rekordösszegű pénzdíjat, összesen 423,280 millió eurót [közel 129 milliárd forint] oszt szét a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség [FIFA] a ma kezdődő...

Close