Sportszemle — 2014/06/12 at 06:30

Sportszemle 2014.06.12.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Enyém a világ legjobb munkájaA spanyol sztárcsapatban, a Laboral Kutxában kosarazó Hanga Ádám nem igazán elégedett a sérülésekkel nehezített szezonjával, célja, hogy jövőre négy közé jusson csapatával a bajnokságban. Sokat tanult a mellette ülő volt Lakers-sztár Lamar Odomtól, viszont nem biztos benne, hogy az edzője úgy használta, ahogyan kellett volna, mivel ő többet szeretett volna támadni. Interjú a tizenegy hónap után hazatért, 25 éves kosarassal.

Embedly Powered

via Origo
Szemüveget a bírónak – így néz ki a GoalControlGrafikánkban bemutatjuk, hogyan segíti a technika a bírókat a helyes döntések meghozatalában

Embedly Powered

via Mno
Az olimpiai bajnok kajakos kipakol: Megtűrt ember voltam a csoportbanA 2012-es londoni olimpián Dombi Rudolf és Kökény Roland kajakpáros aranyérmes lett, ezen a távon a sportágban mindaddig nem volt magyar aranyérmes, és nagyon úgy látszik, nem együtt fogják megvédeni az elsőségüket.

Embedly Powered

Itt nem bocsátják meg a hibákat – interjú a Veszprém kéziedzőjévelAz MKB-MVM Veszprém férfikézilabda-csapata az idén végre eljutott a Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjébe, ám ott két vereséggel az utolsó helyen végzett. A csapat spanyol edzője, Carlos Ortega még nem tud örülni a tulajdonképpen sikeres szezonnak, de már látja, mit csinálhatott volna másként a legfontosabb meccsen. Azt mondja, Veszprémben a szurkolók szeretete hihetetlen erőt ad, hibázni viszont nem lehet, amit elképedve tapasztaltak a csapat spanyol játékosai. Interjú.

Embedly Powered

via Origo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Atlétika: először viseltek Google Glass-t versenyen Magyarországon

Az 56. Nemzetközi Balaton Bajnokságon először próbálták ki sporteseményen hazánkban a Google Glass okosszemüveget. Az eszközt Pars Krisztián olimpiai bajnok...

Close