Sportszemle — 2014/06/10 at 06:30

Sportszemle 2014.06.10.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Katasztrófa felé közelít a magyar futballbíráskodásA legutóbbi labdarúgó-világbajnokságon a válogatott távollétében volt még egy magyar szereplő, mára Kassai Viktor sincs. A játékvezető a spanyol–német elődöntőn jó teljesítményt nyújtott, Brazíliába viszont nem hívták. 2002 és 2006 után újra hiányzik a magyar játékvezetés. Bede Ferenc korábbi FIFA-játékvezető szerint egyre nagyobb az esély arra, hogy a következő világbajnokságon se legyen magyar, vagyis két nagy torna maradna ki megint. De még az Európa-bajnokságról is lemaradhatunk.

Embedly Powered

Videó: Putics, Schuch és Iváncsik Gergő érétkelése Háromgólos előnyt szerzett a magyar férfi kézilabda-válogatott a szlovénok ellen a vb-selejtező első meccsén. A magyar játékosok egyetértettek abban, hogy túl sok ziccert hagytak ki, ezért nem lett sima a meccs. Iváncsik Gergő szerint fel kell kötni a nadrágot az idegenbeli visszavágóra. Putics Barna pokoli nehéz csatára számít.

Embedly Powered

Nincs szponzorod? Tervezz saját cuccot!Ha valaki atlétikai versenyeket néz, nem lát túl nagy különbségeket a sportruházatban, nagyjából mindenki ugyanazokat az ergonomikus cuccokat viseli, legfeljebb a színekben van különbség. Az amerikai Maggie Vessey azonban teljesen egyedi stílust akar meghonosítani, a dizájn neki mindennél többet jelent.

Embedly Powered

Ultramodern stadiontechnológiákA mai stadionok nemcsak szebbek és méretesebbek korábbi társaiknál, hanem sokkal okosabbak is – hiszen a többségük sportesemények mellett egyéb rendezvényeknek megtartására is alkalmas. A látogatók kényeztetésén túl természetesen a bevételek növelése is fontos.

Embedly Powered

via Hvg

Budapest: átadták a világszínvonalú gördeszkapályát

Felújították a III. kerületi Görzenál területén Európa egyik legnagyobb gördeszka-, görkorcsolya- és szabadidőparkját. Az új pályát a Vodafone egyik globális programjának keretében péntek este, egy nemzetközi gördeszkás rendezvénnyel avatták fel.

Embedly Powered

via Hir24

Tánccal ismertebb lettem, mint az arannyalCzene Attila a Magyar Szabadidősport Szövetség elnöke lett, április végén pedig ezzel a poszttal a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöke. Úgy gondolja, most megtalálta a számításait. Az olimpiai bajnok úszó már 2010-ben tagja lett az Orbán-kormánynak a sportért felelős államtitkárként, de a nyolc arannyal záruló olimpia után egy politikust tettek a helyére.

Embedly Powered

Duchatelet eltemette az újpesti offshore-szálakatHa a politika nem siet az Újpest segítségére, a klub ma már valahol a Budapest-bajnokság legalsóbb osztályában tengődne. Roderick Duchatelet, a lilák tulajdonosa ezért is mondott köszönetet Orbán Viktornak azon a sajtótájékoztatón, amelyen a csapat megmenekülését jelentette be. Az Újpest körüli korábbi offshore-lovagok már nem érdeklik, lezárta magában a múltat. Beszélgetésünk során a belga üzletember komoly terveket tárt elénk: futballakadémiáról álmodik a IV. kerületben és arról, hogy labdarúgói jövőre már a legjobb négy között fejezik be a bajnokságot. A jövőt a fiatalokban látja, és állítja, a mostani 17 évesek három éven belül kiszorítják az idegenlégiósokat a kezdőcsapatból. Azt is elárulta, mi az, amiben szerinte a magyarok már most előrébb járnak, mint Belgium. Interjú.

Embedly Powered

via Mno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Kalapács alatt a kézi BL Final Four pályaborítása

A labdarúgás világában bevett dolog, hogy ha kicserélik a fűszőnyeget egy stadionban, a szurkolók megvehetik emlékbe a gyeptéglákat. Most kézilabdában...

Close