kézilabda, Sportmarketing — 2014/06/06 at 11:50

Kalapács alatt a kézi BL Final Four pályaborítása

by

A labdarúgás világában bevett dolog, hogy ha kicserélik a fűszőnyeget egy stadionban, a szurkolók megvehetik emlékbe a gyeptéglákat. Most kézilabdában valósítják meg ugyanezt, az eddigi BL négyes döntők pályaborításának elárverezésével.

Az Európai Kézilabda Szövetség [EHF] marketing részlege különleges ajánlattal állt elő: aukcióra bocsátják azt a pályaborítást, amit a férfi kézi BL négyes döntők eddigi öt kiadásán használtak. Mivel a Gerflor által gyártott burkolat újonnan 30 ezer euróba kerül, elsősorban kézilabda kluboktól, szövetségektől, vagy szervetektől számítanak érdeklődésre.

Lanxess Arena kézi BL Final Four

Az árverés szombaton este 8 órakor kezdődik az eBay-en és az EHF természetesen a szurkolókról sem feledkezett meg. A fanatikusok rengeteg emléktárgyra licitálhatnak csapatzászlóktól kezdve, a BL Final Four résztvevői által dedikált mezeken át, a promóciós termékekig. A legnagyobb érdeklődés várhatóan a múlt hétvégi döntő meccslabdáját övezi majd.

Az aukció a Handball Hilft! [Handball Helps! – a Kézilabda Segít!] szervezésében történik, és minden bevételt a Deutsche Krebshilfe [German Cancer Aid – Német Rákellenes Alapítvány] kapja. Az alapítványt az EHF a BL Final Fourokon keresztül már eddig is 40 ezer euróval segítette.

EHF BL-pálya

Az aukcióra kínált termékekről részletes információk, valamint a releváns eBay linkek szombattól lesznek elérhetők www.ehfFINAL4.com oldalon és a hozzá tartozó közösségi csatornákon. Licitálni egy héten át, június 14-ig lehet majd.

Forrás: eurohandball.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2014.06.06.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close