Sportszemle — 2014/06/05 at 06:30

Sportszemle 2014.06.05.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Férfi kézi: Pálmarsson három évre Veszprémbe igazoltAz MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy hároméves szerződést kötött a Kiel 23 éves izlandi irányító-átlövőjével, Aron Pálmarssonnal, a kontraktus 2015. július 1-től lép érvénybe.

Embedly Powered

Kész van az új FTC-stadionKét és fél hónappal a határidő előtt elkészült a Ferencváros új stadionja. A munkálatok bontással együtt 14 hónapig tartottak, ami Fürjes Balázs budapesti beruházásokért felelős kormánybiztos szerint „nagyságrendben egyedülálló”. Fürjes hozzátette, megkezdődött az átadás-átvételi eljárás, valamint a használatbavételi engedélyezés, a megrendelő, azaz a magyar állam, illetve a hatóságok szigorúan ellenőrzik az épületet.

Embedly Powered

Le kell tagadnom, hogy teniszező vagyokAki Irakban nem csak kedvtelésből teniszezik, halálos veszélynek teszi ki magát. A szélsőségesek vadásznak a sportolókra, különösen a gyűlölt nyugati sportot űzőkre, így ők gyakran le is tagadják, hogy mivel foglalkoznak. Van, hogy a sportbárokat is megtámadják, csak azért, mert ott az emberek többnyire félreteszik a vallási ellentéteket.

Embedly Powered

via Origo
Labdarúgás: Messi piaci értéke duplája C. RonaldóénakLionel Messi jelenlegi piaci értéke nagyjából kétszer akkora, mint Cristiano Ronaldóé – legalábbis erre jutott a neuchateli egyetem Nemzetközi Sporttudományi Központjának futballal foglalkozó kutatócsoportja (CIES Football Observatory), amely szerdán immár kilencedik alkalommal hozta nyilvánosságra a világ legértékesebb futballistáit rangsoroló listáját.

Embedly Powered

Román csapat lesz az F1-ben?Mivel a FIA egyelőre nem erősítette meg, ezért nem tekinthető hivatalos információnak, de úgy néz ki tény, az amerikai Gene Haas mellett a román Ion Bazac is engedélyt kapott a Nemzetközi Automobil-szövetségtől arra, hogy 2015-ben Formula-1-es csapatot indítson.

Embedly Powered

via Hir24

Sport: íriszképet és vénalenyomatot vehetnek a szurkolóktólA sportrendezvények szervezői – ha beléptetőrendszert alkalmaznak – a jövőben jogosulttá válnak arra, hogy a jegy- és bérletvásárlók képmásából, íriszképéből, ujj- vagy tenyérnyomatából generált kódot készíthessenek és kezelhessenek – többek között erről szól az a törvényjavaslat, amelyet két fideszes képviselő nyújtott be a parlamentnek.

Embedly Powered

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Jöhetnek a mezszponzorok az NBA-be?

Adam Silver, az NBA komisszárja mezszponzor párti, a szurkolók nagy része viszont nem az. Ki kerül ki győztesen a vitából?

Close