Sportszemle — 2014/06/04 at 06:30

Sportszemle 2014.06.04.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Magyar kézisangyalok hódítják meg AngliátKizárólag magyarokból álló angliai kézilabdacsapat, a London Angels első lett a női másodosztályban, a következő szezontól jöhet az első liga, és ha minden jól megy, hamarosan a nemzetközi kupaszereplés. A Facebookon verbuválódott csapat új szint visz az angol kézilabdába, a legjobb hangulatot már most ők csinálják.

Embedly Powered

Dani Alvesék marhaszíves Adidas-reklámja kiakasztotta az állatvédőket – képekA brazíliai futball-világbajnokságra új reklámkampánnyal rukkolt elő az Adidas. A céghez szerződött futballisták azt mutatják, hogy a szívüket is kiteszik országukért a vb-n. Ám egyes állatvédők szerint az a gond, hogy nem a sajátjukat, hanem marhákét… Dani Alves, Arjen Robben, Diego Costa (forrás: Adidas) Dani Alves, Arjen Robben, Diego Costa, Lukas Podolski és Nani pózol a reklámképeken, némelyikük félmeztelenül.

Embedly Powered

Valaha mi tanítottuk focizni a világotEmber József neve Ghánában és Nigériában is fogalom, Árok Ferenc állami kitüntetést kapott az ausztrál futball felvirágoztatásáért, Szűcs György az Ázsiai Játékok döntőjébe vezette Iránt, Orth György és Plattkó Ferenc nélkül Chile sem tartana ott, ahol. Mit kapott a mostani labdarúgó-vb Európán kívüli mezőnye a magyaroktól?

Embedly Powered

via Origo

Rangos díjra jelölték a győri kézisek trénerétA Nemzetközi Kézilabda Szövetség illetékes testülete Ambros Martint, a Győrrel két Bajnokok Ligáját nyert spanyol trénert is jelölte a 2013-as év legjobb edzője címre.

Embedly Powered

via Hvg

Fa Nándor visszafordult New YorkbaA magyar hajós bár elindult a New York-Barcelona Race mezőnyével, de pár mérföld után kényszerűségből újra a kikötő felé vette az irányt.

Embedly Powered

via Hir24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2014.06.03.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close