Sportszemle — 2014/06/02 at 06:30

Sportszemle 2014.06.02.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A Nemzeti Sportot is okolja a Veszprém a BL-vereségértA Nemzeti Sport egy szalagcíme komoly hatással lehetett az MKB-MVM Veszprém elveszített BL-elődöntőjére – legalábbis a klub szerint. A veszprémi vezetők már pénteken számon kértek egy cikket a sportnapilap munkatársain, az elődöntő után pedig csak fokozódott a haragjuk. A Nemzeti Sport csütörtöki számában hozta le, hogy a Kiel irányító-átlövője, Aron Palmarsson iránt érdeklődik a Veszprém.

Embedly Powered

via Origo

Csökkennek Schumi esélyei, 150 napja van kómábanA 45 éves exversenyzőt – vitatható színvonalú mentés után – a grenoble-i egyetemi kórházba szállították, két életmentő műtétet hajtottak végre rajta, mesterséges kómába helyezték, majd január végén megkezdték az altatás elhagyását, de Schumacher nem tért magához.

Embedly Powered

via Hir24

Blatter eladta a foci vébét?Egyértelmű bizonyítékok kerültek elő arról, hogy Katar egykori legmagasabb rangú sportvezetője, Mohamed bin Hammam kenőpénzekkel “megvásárolta” hazája számára a 2022-es labdarúgó-világbajnokság rendezési jogát – írta a The Sunday Times.

Embedly Powered

Harmadosztályú Eb-t nyert a 7-es rögbi-válogatottA magyar válogatott százszázalékos teljesítménnyel, mind a négy mérkőzését megnyerve győzött a Szalonikiben rendezett B-csoportos 7-es rögbi Európa-bajnokságon, ezzel feljutott az A csoportba, amely a második vonalnak felel meg. A magyar sportági szövetség szombati tájékoztatása szerint a válogatott San Marino (27-14), majd Ausztria (43-0) ellen nyert a csoportjában, így jutott be a tizenegy csapatot felvonultató torna legjobb négy együttese közé.

Embedly Powered

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Futball marketing meetup értékelés a DIGI Sporton

Ma reggel Ferencz Enikő [a Coca-Cola Magyarország szenior marketing aktivációs menedzsere] és Zsédely Péter [a meetup főszervezője] vendégeskedtek Szombathy Pálnál...

Close