Sportszemle — 2014/05/30 at 06:30

Sportszemle 2014.05.30.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Ortega: A Veszprém bárkit képes legyőzniA kölni négyes döntőben részt vevő edzők közül egy sem büszkélkedhet annyi BL-győzelemmel, mint az MKB-MVM Veszprémet irányító Antonio Carlos Ortega. A spanyol szakember a Barcelona „aranygenerációjának” tagjaként hatszor is elhódította a trófeát, míg ezúttal edzőként jutott el a Bajnokok Ligája véghajrájáig.

Embedly Powered

Bemutatták az új budapesti szupercsapatotÉremesélyes csapattá lesz az A Híd-OSC-Újbuda a következő szezonban. A mostanit a 11. helyen záró 11. kerületiek nem 11, hanem 13 új játékost igazoltak. Döbbenetes játékosáramlás, amely eddig példátlan a magyar pólóban. Jó pár évvel ezelőtt a BVSC egy az egyben leköltözött Egerbe, és így épülhetett ki az újkori póló egyik fellegvára, itt viszont másról van szó.

Embedly Powered

via Hir24
A hétvégén újra DTM a HungaroringenA hétvégén 26 év szünet után tér vissza a Hungaroringre a német túraautó-bajnokság (DTM), amelynek mezőnye az idei szezon harmadik futamán köröz majd a mogyoródi aszfaltcsíkon.

Embedly Powered

Egy csapatot kell megelőznie az U19-es fociválogatottnak a vébéhezA 2015-ös U20-as világbajnokságra való kijutás az elsődleges célja a magyar labdarúgó-válogatottnak a júliusi, hazai rendezésű U19-es Európa-bajnokságon. A július 19. és 31. között sorra kerülő torna csütörtöki sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a résztvevő nyolc csapatból a legjobb hat, azaz a két csoport első három helyezettje vehet részt jövőre az új-zélandi vb-n.

Embedly Powered

via Origo
Az öttusa is az egyetemi világbajnokságok programjábanAz öttusa és a cheersport is bekerült a nemzetközi egyetemi sportprogramok közé a Nemzetközi Egyetemi Sportszövetség (FISU) végrehajtó bizottságának döntése után.

Embedly Powered

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Megvan az angol labdarúgó válogatott győzelmének titka!

A labdarúgás őshazájának, Angliának a válogatottja az 1966-os elsőség óta nem képes sikert felmutatni a labdarúgó világbajnokságok történetében. Ez a...

Close