Sportszemle — 2014/05/28 at 06:30

Sportszemle 2014.05.28.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Az FTC kéri a gólvonaltechnológia alkalmazását az MLSZ-től! – NSOMai korábbi cikkünkben beszámoltunk róla, hogy a Ferencváros labdarúgócsapatának új stadionjában többek között gólkontroll kamerarendszer is rendelkezésre áll majd. A Nemzeti Sport Online a stadiont üzemeltető Lagardere Unlimited Stadium Solutions Kft. ügyvezetőjétől, Szekeres Tamástól megtudta, ez a rendszer megegyezik azzal, amit a nyári világbajnokságon is használnak, és ennek NB I-es alkalmazását a Ferencváros kérvényezi a Magyar Labdarúgó-szövetségnél (MLSZ).

Embedly Powered

Zarándoklat rózsaszínben át a hegyekenA Giro d’Italia háromhetes őrület, ami leginkább egy cirkuszi karavánhoz hasonlít. A tévé előtt a verseny minden rezdülése érezhető, de a helyszínen egész másról szól. Aki nem akar lemaradni a lényegről, és ott akar lenni a rajtnál és a célnál is, annak egy végeláthatatlan autós üldözőverseny.

Embedly Powered

Szivós Márton megkapta a zöld jelzéstÓriási érdeklődés mellett tartottak sajtótájékoztatót a férfi-vízilabdaválogatott klasszisának egészségi állapotáról. több mint 50 médiamunkás zsúfolódott be a Hajós-uszoda egyik különtermébe. Hetek óta izgultak a sportbarátok (és a sportot nem kedvelők is), folytathatja-e a profi sportot Szivós Márton, aki április 4-én lett rosszul a Vasas elleni bajnoki mérkőzést után.

Embedly Powered

via Hir24

Jó lesz vigyázni: a bundázás sajnos a vb-n is simán elképzelhető!New Yorkból hazánkba érkezett Brett Forrest, az ESPN szabadúszó újságírója, akinek a The Big Fix – A bundamaffia című könyve májusban jelenik meg Magyarországon is. Amerikán kívül hosszú évekig élt tudósítóként Oroszországban, Ukrajnában és Brazíliában, de háromszor megfordult Budapesten is anyaggyűjtés miatt.

Embedly Powered

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Jó „lóra” tett a Sport TV!

Megvan a Tizedik! – harsoghatták volna a televíziós társaságnál, azonban számukra a Real Madrid tizedik Bajnokok Ligája trófeája ennél többet...

Close