Sportszemle — 2014/05/26 at 06:30

Sportszemle 2014.05.26.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Ibra gólörömét viaszba öntik a franciák – képekZlatan Ibrahimovicot nagyon szeretik Párizsban, úgyhogy éppen ideje volt már annak, hogy bekerüljön a népszerű panoptikumba, a Musée Grévinbe. A svéd csatár viaszmása a múzeum híres gyűjteményének több mint háromszáz szobra közé fog bekerülni, ezért gondosan kellett mintát venni. A szobor ugyanis Ibra híres gólörömét mutatja be, és 2015-ben kerül majd a látogatók szeme elé.

Embedly Powered

Ronaldinho riói villája 3.5 millió forint egy éjszakára a vb alattBár Ronaldinho kimaradt a házigazda brazilok világbajnoki keretéből, a Barcelona egykori csillaga így is aratna sikereket a nyári torna alatt. Bár ez a kijelentés inkább anyagi, mintsem sportszakmai szempontból értendő. A fogsorát a közelmúltban rendbetetető legendás futballista dél-amerikai források szerint a világbajnokság hónapja alatt bérlésre kínálja riói házát, nem kevesebb mint 15 ezer dollárért, azaz 3.5 millió forintért.

Embedly Powered

Csoda történt SzegedenVad Ninetta már korábban eldöntötte, hogy ha párost megy, akkor azt csak Szabó Gabriellával teszi, így biztosan nem fog összeülni Kárász Annával. Az új összetételű női kajaknégyes viszont fantasztikusan ment első versenyén, a szegedi világkupán.

Embedly Powered

via Origo
Atlétika: hajóról dobtak, Pars Krisztián volt a legjobbPars Krisztián nyerte meg 80.49 méteres eredménnyel a különleges körülmények között megrendezett szombati wroclawi kalapácsvető-viadalt – tudtuk meg a Magyar Atlétikai Szövetség honlapjáról. Nem sokkal a verseny kezdete előtt hatalmas felhőszakadás zúdult Wroclawra, ami miatt majdnem másnapra tették át a rendezők azt a különleges viadalt, amelyben az atléták egy hajóról forogva a folyópartra dobták ki a kalapácsot.

Embedly Powered

Férfi kézi: Mezei lemondott, távozik a szegedi vezérigazgatóAz EHF-kupa-győztes Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának évadzáró bankettjén – a Gellért Szabadidőközpontban – családi okokra hivatkozva bejelentette lemondását Mezei Richárd, az együttest működtető gazdasági társaság vezérigazgatója. Mezei azzal indokolta váratlan bejelentését, hogy súlyosan beteg családtagja van, illetve párjával a második közös gyermeküket várják.

Embedly Powered

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Futball marketing témával jön a Sportmarketing Újragondolva Meetup

Május 29-én hetedszer kerül megrendezésre a Sportmarketing Újragondolva Meetup, amelynek témája ezúttal a futball marketing a nyári labdarúgó világbajnokság kapcsán....

Close