Sportszemle — 2014/05/23 at 06:30

Sportszemle 2014.05.23.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A számláit sem tudja fizetni az Atlético2002-ben, amikor a Real Madrid az utolsó BL-címét nyerte, az Atlético Madrid éppen a feljutásért harcolt a másodosztályban. Azóta elképesztően nagy utat tettek meg, és bár Diego Simeone érkezése sok tekintetben új korszakot nyitott a klubnál, az Atlético még mindig nagyon nyögi a Gil-dinasztia terheit. És lehet, hogy ezen a 18 év után újra megnyert bajnokság és a 40 év utáni első BL-döntő sem tud segíteni.

Embedly Powered

Női kézi: bemutatták Susann Müllert Győrben, orosz balátlövő érkeziHivatalosan is bemutatták Győrben a Katarina Bulatovics pótlására három évre szerződtetett Susann Müllert. A sajtótájékoztatón bejelentették a 24 esztendős orosz balátlövő, Anna Szen (egy plusz egy év), illetve a 29 éves spanyol irányító, Macarena Aguilar (egy év) leigazolását, akikkel teljessé vált a Győri Audi ETO jövő szezonbeli kerete.

Embedly Powered

Budapesti csikócsapat indulna a MOL LigábanA jelenleg utánpótláscsapatokat foglalkoztató MAC Budapest jelentkezik a jégkorong MOL Ligába, ahol reményei szerint a 2015/16-os szezontól indulna.

Embedly Powered

via Hir24
Minden vb-meccset élőben ad az M1 és az M2A június 12-én kezdődő labdarúgó-világbajnokság mind a 64 mérkőzését élőben közvetíti az MTV, amely összesen 248 órányi adást sugároz a brazíliai tornáról. Szabó László Zsolt, a vb magyarországi közvetítési jogait kizárólagosan birtokló Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) megbízott vezérigazgatója a közmédia csütörtöki sajtótájékoztatóján elmondta, hogy 3 millió eurót fizettek a jogokért.

Embedly Powered

165 méter magas, svájci betonmonstrum a mászófalak EverestjeAz 1990-ben, a svájci Alpokban gátnak épült Diga di Luzzonét az extrémsportolók is felfedezték, mivel mászni is lehet rajta, így ez lett a világ egyik legmagasabb mászófala, írja az extrém.hu. Nehéz feljutni rá, 1-2 éves gyakorlat biztosan kell hozzá.

Embedly Powered

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Új csomagolással és virtuális valósággal készül a McDonald’s a futball-vb-re

A cég története során először változtatják meg globálisan a sült krumpli csomagolását a közelgő labdarúgó világbajnokság alkalmából indított kampány keretében....

Close