Sportszemle — 2014/05/22 at 06:30

Sportszemle 2014.05.22.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Vénaszenzor és tenyérlenyomat-olvasó vezet a Fradi-stadionbaMájus elején szedte össze a Market egy 24-es listában, hogy miért is lesz az általuk épített Albert Stadion a legmodernebb. A technikai, kommunikációs és egyéb újítások közül a BIOSEC vénaszenzort és a tenyérlenyomat-vétel alapján történő beengedést meglehetősen kétkedve fogadták a szurkolók, akik attól aggódtak, hogy a Fradi olyan adatbázist épít, amely a szurkolók beazonosítását segítheti elő.

Embedly Powered

Djokovic az árvízkárosultaknak adja nyereményétErről a versenyeket szervező ATP honlapja számolt be szerdán. A korábbi világelső vasárnap a jelenlegi listavezető spanyol Rafael Nadalt győzte le az olasz fővárosban, a találkozó után ütőjével egy szívet rajzolt a salakba, ezzel honfitársainak üzent. Az esőzések és az árvíz miatt Szerbiában eddig 950 ezer embernek kellett elhagynia otthonát, a mentőalakulatok pedig több mint harmincezer embert mentettek ki.

Embedly Powered

via Hir24

Filmet forgattak a Barcelona magyar sztárjairólJövő hét csütörtöktől országosan az art mozikban lesz látható Kocsis Tibor alkotása, a Magyarok a Barcáért című film, amely a katalán sztárcsapat történetében jelentős szerepet betöltött magyar futballistákat mutatja be.

Embedly Powered

via Hvg

Hamilton: Túl sok a kockázat, azt akarom, hogy könnyebb legyenA hét végén a Monacói Nagydíjjal folytatódik a Formula-1-es világbajnokság. Miközben a vb-éllovas Lewis Hamilton azon töpreng, hogy tehetné könnyebbé a győzelmeit, a riválisok a Mercedes elleni esélytelenségükkel birkóznak. Fernando Alonso szerint a Red Bullnak lehet sansza az első öt versenyt megnyerő istálló ellen, míg mások az idei autók, a rosszul tapadó gumik és a közeli falak veszélyeire hívták fel a figyelmet.

Embedly Powered

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2014.05.21.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close