Sportszemle — 2014/05/21 at 06:30

Sportszemle 2014.05.21.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


MLSZ: kilenc számjegyű nyereséggel zárták 2013-atA Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) 389 millió forintos nyereséggel zárta a 2013-as évet – derült ki a szervezet éves rendes küldöttközgyűlésén kedden a telki edzőközpontban. Csányi Sándor elnök – a közgyűlést követő sajtótájékoztatón az MTI kérdésére – az elmúlt esztendő legnagyobb eredményének a tömegesítést és az infrastruktúra-fejlesztést nevezte meg.

Embedly Powered

Erdeit érdekelné a riói olimpiaErdei Zsolt, a profi pályafutását a közelmúltban befejező bokszoló, a Madárfészek Ökölvívó Akadémia szakmai igazgatója azt mondta, ha a sors úgy hozná, elgondolkodna azon, hogy harcba szálljon a 2016-os riói nyári játékokon pályafutása egyetlen hiányzó trófeájáért, az olimpiai bajnoki aranyért.

Embedly Powered

via Origo

Storcz Botond tíz éremre számítKijelölte a pénteken kezdődő szegedi világkupán induló csapatát Storcz Botond. Az 54 országot felvonultató eseményen a vezetőedző tíz érmet vár a magyar versenyzőktől.

Embedly Powered

Ügyvédek a pályánA Puskás-Suzuki-kupa után újabb jeles eseménynek ad otthont a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia. Itt, és még hat másik helyszín 14 pályáján rendezik szombattól az ügyvédek 17. labdarúgó-világbajnokságát.

Embedly Powered

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Hivatalos státuszba lépett az MMSZ Sportmarketing Tagozata

A tagtoborzás és a szakmai programok eddig is működtek, de immár a formális elvárásoknak is megfelel a Magyar Marketing Szövetség...

Close