Sportszemle — 2014/05/20 at 06:30

Sportszemle 2014.05.20.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Kézilabda: Kijárt már a Szegednek a jó bíráskodás – SkaliczkiA védekezés, a magabiztosság és az Ilyés Ferenc, Niko Mindegía, Balogh Zsolt tengely összecsiszoltsága volt a Pick Szeged EHF-kupa-sikerének kulcsa Skaliczki László korábbi vezetőedző szerint. A szakember hozzátette: kellett a szerencse és a kedvező bírói felfogás is. Mezei Richárd klubigazgató szerint Juan Carlos Pastor vezetőedzői kinevezésével alapozták meg a sikert.

Embedly Powered

Okosteniszütővel még Nadal is jobb lehetSzenzorokkal ellátott okosteniszütőt fejlesztett ki egy francia cég. Az ütésekről adatokat rögzítő ütőket már a Roland Garroson és Wimbledonban is használhatják a sztárok. „Számomra hihetelen, hogy még a világ legjobb teniszezője, Rafael Nadal sem tudja igazán, mi történik az ütőjén, csak érzésekre megy, semmilyen adata nincs róla. Ez olyasmi, mintha F1-pilóta lennél, de nem tudnád, mennyivel mész” – mondta Eric Babolat, az ütőt fejlesztő cég vezetője.

Embedly Powered

Rio után visszavonul a legsikeresebb kajakedzőEzt az olimpiai ciklust még végigcsinálja, utána azonban felhagy az edzősködéssel a sikeres kajakedző, Fábiánné Rozsnyói Katalin.

Embedly Powered

via Origo

A vb-k kabalafigurái 1966-tól napjainkig

Minden egyes labdarúgó-világbajnokságnak 1966 óta saját kabalája van. World Cup Willie, az 1966-os versenykiírásból való, ez volt az első világbajnoki kabala és az egyetlen a kabalák közül, amely kapcsolatban áll a fő sportrendezvénnyel. A rendező ország néhány jellemzőjét mutatta be a kabala külseje.

Embedly Powered

via Hir24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2014.05.19.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close