Sportszemle — 2014/05/13 at 06:30

Sportszemle 2014.05.13.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


FTC: rekordméretű sasszobor vigyáz majd az új stadionraNemcsak az Albert Flóriánról készült, illetve a Springer-szobor díszíti majd az NB I-ben szereplő Ferencváros hamarosan elkészülő stadionját. Az új létesítmény előtt egy nyolc méter magas sasszobrot állítanak fel.

Embedly Powered

Bombát találtak egy teáskannában a GirónAutóba rejtett bombát hatástalanított az ír rendőrség a Giro d’Italia kerékpáros körverseny vasárnapi, dublini befutója előtti órákban. Az Irish Independent című lap hétfőn arról írt, hogy a pokolgépet a Dublin nyugati részén fekvő Lucanben, egy parkoló kocsiba helyezett, nagyméretű tejeskannában rejtették el. A Giro vasárnapi szakaszát százezrek követték nyomon az utak mentén.

Embedly Powered

via Origo

Az időjárás hátráltatja Klein Dávid csúcstámadásátKlein Dávid a csúcstámadásra készülődik a Mount Everesten; a hegymászó jelenleg a 4200 méteren fekvő Tingriben pihen, és várja a megfelelő időjárási ablakot, amikor nekivághat az öt napon át tartó végső kihívásnak.

Embedly Powered

via Hir24

Afrika sztárjai a BLASZ négybenA Mahatma Gandhi African Starsban az számít idegenlégiósnak, aki magyarországi. Afrikai, ázsiai bevándorlók, itt tartózkodók alkotnak futballcsapatot és küzdenek az egyik legalacsonyabb osztályú ligában. Vannak köztük amatőrök, de félprofik és válogatottak is. A rasszizmussal ők is kénytelenek szembesülni a pályán.

Embedly Powered

A MOB díjat alapított Erőss Zsolt emlékéreA Magyar Olimpiai Bizottság Környezetvédelmi és Fenntartható Fejlődés Bizottsága díjat alapított a 2013-ban elhunyt legendás hegymászó, Erőss Zsolt emlékére. A Környezetvédelmi és Fenntartható Fejlődés Bizottság azzal a szándékkal alakult meg 2012-ben, hogy megtöltse tartalommal a Magyar Olimpiai Bizottság által megfogalmazott célkitűzéseket, és hozzájáruljon a környezetvédelem, a fenntartható fejlődés, a környezettudatos magatartás elsajátításához, elősegítve ezzel egy békés, jobb világ és egészséges társadalom megteremtését.

Embedly Powered

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Fantasy sportok: többmilliárd dolláros üzlet

Fantasy Sport – egyre gyakrabban hallani ezt a kifejezést. De mit is jelent pontosan? És tényleg akkora üzlet, hogy már...

Close