Sportszemle — 2014/05/09 at 06:30

Sportszemle 2014.05.09.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Kézilabda: a szaklap szerint Császár az évad legrosszabb igazolásaCsászár Gábort választotta meg a férfi kézilabdaidény legrosszabb átigazolásának a handball-planet.com internetes kézilabdás szaklap, amely tízes listát közölt a legkevésbé bevált játékosokról. Beszédes, hogy a Paris SG további két szerzeménye került a tíz közé, azaz nem feltétlenül a játékosokkal van a baj.

Embedly Powered

Az edző helyett kérdezd a szemüvegetLassan valósággá válik, amit a Robotzsaruban vagy a Terminátorban láttunk. A Google Glass nevű okosszemüveg hamarosan megmondhatja a síelőnek, hogyan menjen le a lejtőn, az irányítónak, hova dobja a labdát és a csapatorvosnak, mi a sérült játékos baja. Mi pedig kutyasétáltatás közben a sportolók szemszögéből láthatjuk mindezt.

Embedly Powered

via Origo
Kovács Ági futással tartja magát csúcsformábanKirobbanó formában van Kovács Ági, aki a hétvégén futóversenyre készül. Az olimpikon, világ- és Európa-bajnok anyuka, a futásból merít energiát zsúfolt mindennapjaihoz. Legközelebb május 11-én imádott városában, Budapesten bizonyít, többek között Kammerer Zoltánnal és Kokóval áll rajthoz az Európa-napi futóversenyen.

Embedly Powered

Kajak-kenu: Szabó és Vad párosát szétszedte a HonvédItt a tavasz, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy ismét feszült a helyzet a kajak-kenu sportban. Az idény szinte még el sem kezdődött, a női mezőnyben már „válik” egy alig megalakult páros. Hiába nyerte meg a milánói világkupán a K-2 500 métert Szabó Gabriella és Vad Ninetta, Szabó klubjában, a G4S-Honvédban úgy döntöttek, nem támogatják az egységet.

Embedly Powered

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A Real Madrid a világ legértékesebb futballklubja

Tovább zuhant a Manchester United a Forbes legfrissebb listája szerint, míg a királyi gárda mögé felzárkózott a nagy rivális Barcelona....

Close