Sportszemle — 2014/05/08 at 06:30

Sportszemle 2014.05.08.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Kovács Katalin 40 évesen is olimpián kajakoznaA jelenleg első gyermeke születését váró Kovács Katalin még terhesen is sokáig eljárt kajakozni, de most, négy héttel a szülés várható időpontja előtt már túl szűk a hajó. Motivációnak nincs híján, szeretné folytatni, a riói olimpián is szívesen ott lenne. A háromszoros olimpiai bajnok kajakos az új sportboltja megnyitóján válaszolt az Origo kérdéseire.

Embedly Powered

via Origo

Már új futókörön sprintelhetünk ősszel a Margitszigeten – látványtervekAz ígéretek szerint készen lesz az őszi iskolakezdésre a Margitsziget új futópályája. A mostani szűk és lepukkant csík helyett szélesebb pályát építenek, korszerű borítással. Egyértelműen megjelölik majd, hol van a futók, és hol a gyalogosok helye. Lesz rendes világítás, kamerák, az atlétikai klubnál pedig zuhanyzó és öltöző.

Embedly Powered

via Hvg

A magyar futballban sok minden fontosabb a játéknálUgye mindenki hallotta már, hogy az idén a magyar futballban nem a pályán dőlnek el a nagy kérdések, hanem valakik a háttérben döntenek? Ja, persze, régen is így volt, de nem vagyunk történészek, ezért fókuszáljunk csak az idei szezonra.

Embedly Powered

Hatalmas vízilabda lesz a magyar pavilon a vizes sportok nemzetközi eseményeinEgy hatalmas vízilabda szolgál majd a vizes sportok különböző nemzetközi eseményein – így már a júliusi, margitszigeti vízilabda Európa-bajnokságon, majd a decemberi, dohai rövidpályás úszó vb-n is – magyar pavilonként, amelyben a legmodernebb technikával mutatják be Budapestet és a Balatont.

Embedly Powered

Eltűnnek a hagyományos pingponglabdákJúliustól az asztalitenisz sportágban leváltják a kaucsuk labdát, és csak műanyag labdát lehet majd használni – írja a Népszabadság.

Embedly Powered

via Hvg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2014.05.07.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close