Sportszemle — 2014/05/07 at 06:30

Sportszemle 2014.05.07.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Ambros Martín: Hátunkon lesz a célkereszt, de a triplázás a célAlig védte meg címét a Győri Audi ETO KC a Bajnokok Ligájában, a csapat edzője, Ambros Martín az ünneplés során képtelen volt kibújni a bőréből, már előretekintett, és egyértelművé tette, hogy a következő szezonban a triplázás lesz a fő cél együttese számára.

Embedly Powered

Tajti Mátyás nem a pénz miatt választotta a BarcelonátBár hasonló feltételeket ajánlott a 15 éves Tajti Mátyásnak a Real Madrid és a Barcelona is, a felcsúti játékos az “emberi oldal” miatt a katalán csapat akadémiáját választotta – mesélte el apja egy sportműsorban. A fiú döntésére Orbán Viktor, a fiatalt foglalkoztató fociakadémia alapítója is rábólintott.

Embedly Powered

via Hvg

Húsz országból jönnek versenyzők a székesfehérvári Eb-reHúsz ország 120 versenyzője – 70 férfi és 50 nő – áll rajthoz a Székesfehérváron július 10-15. között sorra kerülő öttusa Európa-bajnokságon. Az esemény keddi sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a városban a 14 évvel ezelőtti után ez lesz a második Eb.

Embedly Powered

A Veszprém és a Szeged is indulhat a SEHA-ligábanA Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) elnöksége keddi ülésén egyhangú szavazással úgy döntött, hogy a következő szezontól az MKB-MVM Veszprém és a Pick Szeged férfi csapata is bekapcsolódhat a regionális SEHA-liga küzdelmeibe. A zágrábi központú ligát, a dél-kelet-európai kézilabdacsapatok régiós bajnokságát 2011-ben hozták létre azzal a céllal, hogy erős külföldi vetélytársakkal is játszhassanak azok a csapatok, amelyeknek nincs erős bajnoksága.

Embedly Powered

Fuss együtt Kokóval!Olimpikon vízilabdázónk Gergely István és olimpiai és világbajnok ökölvívónk Kovács “Kokó” István együtt futnak a tömeggel az Európa-napon. A profi és amatőr indulók a főváros emblematikus épületeit érintve teljesítik majd a 10 km-es távot az európai parlamenti választásokat megelőző futáson, ezzel ünnepelve 10 éves európai uniós tagságunkat.

Embedly Powered

Elindult a Pancho-túra“A Pancho Aréna nemcsak a mérkőzésekre várja látogatóit: munkatársaink szívesen megmutatják az érdeklődőknek a stadion különleges és exkluzív helyiségeit a díszpáholytól az öltözőig, a sajtótájékoztató-teremtől az elnökségi tárgyalóig: azokat a helyeket, ahová a mérkőzéseken szurkolóként nem juthatnak el” – hirdeti a Puskás Akadémia honlapja.

Embedly Powered

via Hir24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Az erő legyen a baseball-lal!

Május 4-e a Star Wars nem hivatalos világnapja. Az internetnek és a közösségi médiának köszönhetően erős az alkalom marketing értéke,...

Close