Sportszemle — 2014/05/05 at 06:30

Sportszemle 2014.05.05.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Ellenállhatatlanul nyert BL-t a GyőrA női kézilabda Bajnokok Ligája 1994 óta íródó történetében negyedik csapatként a Győri Audi ETO KC védte meg címét, miután a budapesti Final Four döntőjében 27-21-re legyőzte a montenegrói Buducnost együttesét.

Embedly Powered

via Origo
A cél? Még negyvenketten vannak előttemA májusi sakkvilágranglistán Rapport Richárd 2701 pontjával a 43. helyen áll, Lékó Péter mögött – 2737 ponttal a 19. helyen áll – a második legjobb magyar. Rapport márciusban lett 18 éves, fejlődése az olasz Caruanához mérhető, aki szintén 18 évesen érte el ezt a szintet és pontszámot, és most ötödik a rangsorban.

Embedly Powered

„A rasszizmus tényleg ciki”A magyar stadionokban teljesen elfogadott a cigányozás: a rasszizmus szinte minden elfojtás nélkül jelenik meg a lelátókon. Ez ellen küzd a Polgári Platform nevű civilszervezet, amely kitartó kampánnyal azt szeretné elérni, hogy a stadionokat családok, polgárok töltenék meg a szélsőséges drukkerek helyett.

Embedly Powered

Vak szurkolójának kedveskedett MicheliszA WTCC mezőnye a Hungaroringen szerepel ezen a hétvégén, és ahogy az lenni szokott, most is tömve vannak a lelátók, ahol a magyar szurkolók Michelisz Norbertnek szorítanak. Szombaton egy szívszorító történet került ki a csapat Facebook-oldalára, mely szerint egy vak hölgy is kint van minden nap a pályán, és a zord idő ellenére egy zászlóval szurkol a túraautó-vb 2012-es privát világbajnokának.

Embedly Powered

via Hir24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A kézi BL Final Four számokban

Tóth Balázs tegnap reggel Szombathy Pál vendége volt a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában. A téma a kézilabda Bajnokok...

Close