Sportszemle — 2014/04/30 at 06:30

Sportszemle 2014.04.30.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Férfi kézi: sorsoltak a BL-ben és az EHF-kupábanKedden Kölnben és Berlinben megtartottáka férfi kézilabda európai kupaküzdelmek végjátékának sorsolását – mindkét helyszínen magyar érdekeltséggel. A Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjében a Veszprém a Kiellel találkozik az elődöntőben. Az EHF-kupa berlini final fourjában a helyi Füchse jutott a Szegednek.

Embedly Powered

Kubatov: Európa legmodernebb stadionja épült megMájus végére elkészül az FTC új stadionja – jelentette be Kubatov Gábor, az egyesület elnöke, valamint Fürjes Balázs, a budapesti beruházásokért felelős kormánybiztos kedden sajtótájékoztatón. A 22 500 néző befogadására alkalmas létesítmény 14 hónap alatt épül fel – ez rekord a kategóriájában.

Embedly Powered

via Origo
Újra magyar íjtól retteg EurópaOrosz Viktor elképesztő pontosan céloz. Márciusban még teremben lett világbajnok, Franciaországban, csigás íj kategóriában, a juniorok közt. A hétvégi szlovéniai viadalon hat ország 160 versenyzője vett részt, de itt sem akadt olyan versenyző, aki le tudta volna győzni a magyar fiút.

Embedly Powered

via Hir24
Színesebb és hosszabb lesz az idei Nagy Futam a belvárosbanSzínesebb és hosszabb programmal várja az érdeklődőket csütörtökön Budapest belvárosában a Nagy Futam II elnevezésű autó- és motorsport, valamint légi bemutató. Az esemény keddi sajtótájékoztatóján Gyulay Zsolt, a szervező Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója azt mondta, több százezer nézőt várnak a rendezvényre, amely a tavalyinál jóval színvonalasabb műsort nyújt majd.

Embedly Powered

Harcművészeti és küzdősport Expo először MagyarországonTíznél több sportág, a legkülönbözőbb harcművészeti stílusok versenyeit és látványos bemutatóit kínálja a MAX2014 első magyarországi Harcművész és Küzdősport Expo, amelyet május 24-én rendeznek meg a Syma-csarnokban. A keddi sajtótájékoztatón S. Kovács Ádám, világjátékok-győztes karatés főszervezőként elmondta, hogy több mint félezer versenyzőre számítanak és már hivatalosan is regisztrált az eseményre Szlovákia, Románia, Ukrajna és Svédország.

Embedly Powered

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Michelisz és a WTCC mezőnye ismét Budapesten száguld

Május 3-4-én hazánkban, a Hungaroringen rendezik a WTCC –Túraautó Világbajnokság – idei harmadik futamát. Az eseményhez erős sportmarketing aktivitás kapcsolódik.

Close