Sportszemle — 2014/04/28 at 06:30

Sportszemle 2014.04.28.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Nagy László: Ez még nem az út végeA francia Paris St. Germain edzője, Philippe Gardent velősen értékelt a 31-26-ra elveszített meccs után, ami azt jelentette, hogy az MKB-MVM Veszprém történetében először bejutott a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjébe.

Embedly Powered

Légiósok: Dzsudzsák is azt érzi, hogy váltania kell – VörösbaranyiVörösbaranyi József, a Dzsudzsák Balázs ügyeit vivő menedzser volt a pénteki Dodzsem című magazin vendége a Sport Klubon. A játékos ügynöke egyrészt elismerte a Lazio érdeklődését a szélső iránt, másrészt több háttérinformációt is elárult a műsorban.

Embedly Powered

Elképesztő dolog történt Risztov ÉvávalRisztov Évát nemes egyszerűséggel összekeverték… Az öt állomásból és a szeptemberi döntőből álló LEN Nyíltvízi Európa Kupa-sorozat nyitóversenyét a Vörös-tengerben tartották, a híres izraeli üdülőhely, Eilat városa mellett. Nos, a viadalt követően néhány arc is vörösben úszott – elsősorban a magyar csapatvezetőké, akik meglehetősen parttalan vitába bonyolódtak a versenybírókkal, miután azok kizárták a versenyt fölényesen megnyerő Risztov Évát.

Embedly Powered

via Hir24
Marad a Győri ETO FC támogatójaÚjabb három évre szóló együttműködést írt alá az Audi Hungária Motor Kft. és a Győri ETO FC labdarúgóklub. Axel Schifferer, az autóipari vállalat pénzügyekért felelős ügyvezető igazgatója a szerződéshosszabbítás aláírása alkalmából kiemelte: a korábbi megállapodást, partnerséget 2011-ben jelentették be, és az azóta eltelt időszakot sikeresnek nevezte.

Embedly Powered

Főiskolai kézilabda-világbajnok volt, elfelejtettékFülöp László tizenhárom éve egy jó ajánlat miatt távozott Magyarországról, és másfél évvel később már azt se tudták róla, hogy még kézilabdázik. A 2000-ben főiskolai világbajnokságot nyert magyar válogatott kapus a torna legjobbjaként igazolt Franciaországba, azóta is ott véd, három éve a Sélestat élvonalbeli együttesének erőssége. Érez még erőt magában, hogy pár évig magas szinten teljesítsen, nem érti, hogy Császár Gábor miért nem fér be a PSG-be, de szerinte a BL-negyeddöntőből úgyis a Veszprém jut tovább.

Embedly Powered

via Origo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Az MLSZ is pályázik az egyik EURO 2020 helyszínre

A Magyar Labdarúgó Szövetség [MLSZ] csütörtökön elküldte az UEFA-nak a pályázatát, amelynek célja, hogy Budapest legyen az egyik helyszíne a...

Close