Sportszemle — 2014/04/24 at 06:30

Sportszemle 2014.04.24.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Székesfehérváron lesz az idei öttusa EbA Magyar Öttusa Szövetség (MÖSZ) rendezi a sportág idei Európa-bajnokságát, melynek házigazdája Székesfehérvár lesz július 9. és 14. között. A kontinensviadal helyszínét korábban azért nem jelölte ki az európai szövetség, mert – amint azt Pálvölgyi Miklós szövetségi kapitány az MTI-nek szerdán elmondta -, nem volt elégedett a jelentkezők által kínált körülményekkel.

Embedly Powered

Franciák üzemeltethetik az új Fradi-stadiontA Dortmundnak, a PSG-nek és a Juventusnak is dolgozó vállalat lesz az új Fradi-stadion üzemeltetője a következő tíz évben. A nyitómeccsre neves ellenfelet akarnak Magyarországra hozni. Még nem tudni, hogy az Albert nevet lecserélik-e egy szponzoréra.

Embedly Powered

via Origo

Portisch-Rapport: jön a generációk sakkcsatájaA 77 esztendős, sakkolimpiai bajnok Portisch Lajos és a 18 évesek világranglistáján éllovas Rapport Richárd vív egymással négyjátszmás rapid párosmérkőzést május 2-án és 3-án az I. MVM Sakk Kupáért. A szerdai sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a Magyar Sakkozásért Alapítvány által szervezett, a Generációk csatája elnevezésű esemény helyszíne a budapesti Játékszín lesz, a belépés ingyenes.

Embedly Powered

Kilenc nemzet versenyzői a fábiánsebestyéni fogathajtó versenyenKilenc nemzet fogathajtói, köztük több világbajnok is nevezett a jövő évi kettesfogathajtó-világbajnokság helyszínén, Fábiánsebestyénben május 1. és 4. között sorra kerülő nemzetközi versenyre.

Embedly Powered

Karjukban vitték át a célon az ájult futótAz idei Boston Maraton az emlékezés jegyében telt, a tavalyi verseny céljánál két bomba robbant. A merényletben három ember életét vesztette, több futó lábát amputálni kellett, összesen 264-en sérültek meg. A hétfőn rendezett verseny gyászszünettel kezdődött, és az összefogásról szólt, ezért is lett az egyik legemlékezetesebb pillanat azé a néhány futóé, akik félig ájult társukat vitték át a célon, hogy be tudja fejezni a versenyt.

Embedly Powered

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ferrari szórakoztató központ épül Barcelonában

Abu Dhabi után a katalán városba tervezik a következő Ferrari témájú vidámparkot.

Close