Sportszemle — 2014/04/23 at 06:30

Sportszemle 2014.04.23.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Vízi: Nagy Viktor, Madaras, a két Varga – szupercsapat épülhet SzolA Nemzeti Sport Online információi szerint a Szolnoki Dózsa-Közgép férfi vízilabdacsapata sztárigazolások sorát tervezi: Szolnokra szerződhet Nagy Viktor, Madaras Norbert, illetve Varga Dénes és Varga Dániel.

Embedly Powered

Olasz cég értékesíti a Honvéd marketingjogaitAz olasz Ideasport nevű cég értékesíti a jövőben a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Budapest Honvéd labdarúgócsapatának marketingjogait. George F. Hemingway, a klub tulajdonosa a keddi sajtótájékoztatón bejelentette, hogy az Olaszországban nagy múlttal és sok kapcsolattal rendelkező cég magyarországi leányvállalata jelentős összeggel járul hozzá az egyesület költségvetéséhez, és ez anyagi biztonságot jelent a klubnak.

Embedly Powered

Boldog születésnapot, Gedó György!Az Újpesten született Gedó György 1957-től a Békéscsabai Építők Előre, majd a Magyar Pamut, 1967-től 80-ig a Vasas versenyzője volt. A híres Ádler Zsigmond-tanítvány két Európa-bajnoki címet szerzett (1969, 1971), s ő az egyetlen magyar bokszoló, aki négy olimpián vett részt. Legnagyobb sikerét az 1972-es müncheni ötkarikás játékokon aratta, ahol papírsúlyban állhatott fel a dobogó legfelső fokára.

Embedly Powered

via Hir24

Triatlon: Kovács Zsófia egyetemi világbajnok!A szokásosnál nehezebb pálya és a hőség ellenére magyar győzelem született a Triatlon Egyetemi Világbajnokságon, ahol a hölgyek között az elsőséget Kovács Zsófia szerezte meg. Dudás Eszter a 13. lett. A versenyzőknek az 500 méter úszásból, 40 km kerékpározásból, valamint 10 km futásból álló olimpiai távon kellett bizonyítaniuk.

Embedly Powered

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2014.04.22.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close