Sportszemle — 2014/04/17 at 06:30

Sportszemle 2014.04.17.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A Manchester City a világ legjobban fizető sportklubjaA Sporting Intelligence és az ESPN The Magazine által a profi élsport világában honos fizetésekről összeállított, szerdán ismertetett éves globális jelentés szerint a Premier League-ben játszó klub játékosainak fejenkénti átlagos fizetése tavaly 5.34 millió font (csaknem kétmilliárd forint) volt.

Embedly Powered

Cseh László nekiment két Eb-győztesnekÜlésezett a Magyar Úszó Szövetség elnöksége, ahol kiderült, Hosszú Katinka a csütörtökön kezdődő Budapest Bajnokságon nem indul, mert Sao Paolóban versenyez. Az olimpiai bajnok Gyurta Dániel ellenben ott lesz a Komjádiban, de ahogy Kiss László szövetségi kapitány elmondta, csak idegenben indul, fő számában, a 200 mellen nem, így 50 pillangón és más számokban láthatjuk.

Embedly Powered

A ló már tökéletes, az ember még nemA legjobb atléták rendre rekordokat döntenek, míg a versenylovak az elmúlt hatvan évben csak elvétve voltak képesek erre. Őket nem motiválja a pénz, nem akarnak címlapra kerülni, de a győzelem ízét azért érzik. Miért érettebb profik a lovak az embernél, miben gyengébbek, és mitől volt különleges Kincsem?

Embedly Powered

via Origo
Magyarok, akik Ausztriában lettek prófétákA wbasket.hu szakportál tájékoztatása szerint a bécsi együttes 52, 36 és 42 pontos különbséggel nyerte meg a három győzelemig tartó finálé mérkőzéseit a BK Duchess ellen. A korábbi válogatott Horváth Zsuzsa a finálé mindhárom mérkőzésén pályára lépett.

Embedly Powered

via Hir24
Hamarosan megkezdődik a nyíregyházi sportcsarnok kétmilliárdos felújításaTöbb mint kétmilliárd forintot fordítanak a nyíregyházi Bujtosi Szabadidő Csarnok felújítására, a teljes belső és külső rekonstrukciót célzó munkálatok jövő februárban fejeződnek be. Kovács Ferenc, a város Fidesz-KDNP-s polgármestere a beruházásról tartott szerdai nyíregyházi sajtótájékoztatón elmondta, a tavaly nyáron az önkormányzat ingyenes tulajdonába került ingatlanban három ütemben zajlanak majd a munkálatok, az első fázisban az energetikai korszerűsítéseket, azaz a tető és a nyílászárók cseréit és a homlokzati felújításokat végzik el.

Embedly Powered

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ilyet is lehet: egy csapat, egy meccs, két mezszponzor

Láttunk már példát arra, hogy egy csapat különböző szponzorfeliratokat használ a hazai és a nemzetközi porondon, vagy a bajnokságban és...

Close